Powerbank - 7.500 mAh

Ingang: Micro USB B,
Uitgang: 2x USB A female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 7.500 mAh.
Productcode: 3267194

3
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267194
Meer informatie over dit product

Met deze Xlayer Powerbank Pure Carbon zwart heeft u altijd een mobiele accu in uw tas voor als de nood hoog is. Want uw telefoon lijkt altijd leeg te zijn als u net een belangrijk telefoontje moet plegen en als er uitgerekend dan geen stopcontact in de buurt is, of als u uw oplader thuis heeft laten liggen, dan houdt het al snel op. In dit soort gevallen komt dit product goed van pas. Omdat hij tevens een handzaam formaat heeft, van 9,6 centimeter bij 6,5 centimeter bij 2,3 centimeter, steekt u hem zo in uw tas of zelfs (jas)zak. Het fijne is dat u op een schermpje aan de voorzijde precies kunt zien hoeveel batterij de powerbank zelf nog heeft.

Verschillende poorten

Er zitten verschillende poorten op de Xlayer Powerbank Pure Carbon zwart. Allereerst is er de vrouwelijke micro-USB-poort. Hier dient u een USB-kabel met een mannelijke micro-USB-connector in te steken. De andere zijde van deze USB-kabel, met een mannelijke USB-A-connector, steekt u vervolgens in een vrije USB-poort, bijvoorbeeld van uw laptop of personal computer (pc). Op deze manier wordt de powerbank opgeladen. Als deze eenmaal volledig is opgeladen, of een beetje want dat is ook mogelijk, kunt u hem gebruiken om andere apparaten mee op te laden. Dit werkt eigenlijk net zo gemakkelijk. Op de powerbank zitten namelijk twee vrouwelijke USB-A-poorten waarin dus twee USB-A-connectoren passen. Sluit uw tablet, smartphone, e-reader, muziekspeler of elk ander USB-apparaat aan en het apparaat in kwestie begint met opladen. Op deze manier heeft u dus geen stopcontact nodig. Dit maakt dit product ideaal voor tijdens het forenzen, tijdens wandelingen in de natuur of op een festivalterrein.

Hoeveel kracht heeft het?

Dit product heeft verder een capaciteit van 7500 mAh, wat staat voor milliampère-uur. Hoe hoger deze waarde is, hoe langer het een bepaalde energiehoeveelheid kan blijven geven. Dus hoe hoger de mAh-waarde is, hoe vaker u er een apparaat mee kunt opladen zonder dat u de laadbank zelf weer dient op te laden. Het hangt altijd van het merk en soort apparaat af, maar gemiddeld genomen mogen we bij dit product uit gaan van ongeveer 3 à 4 keer een smartphone opladen en ongeveer tweemaal een tablet. Hierna dient de laadbank zelf weer opgeladen te worden.

Specificaties

Afmetingen96 x 65 x 23 mm
Capaciteit7.500 mAh
Gewicht205 g
IngangMicro USB B
KleurZwart
Laadsnelheid2.100 mA
Type accuLi-lon
Uitgang2x USB A female
Andere producten in deze categorie
Computer cleaningset € 8,99 € 6,99
Klantenservice & Informatie