Powerbank - 16.000 mAh - Zwart

Momenteel helaas uitverkocht
XLayer Powerbank PLUS Notebook zwart 16000 mAh - 213267 XLayer Powerbank PLUS Notebook zwart 16000 mAh
Powerbank - 16.000 mAh - Zwart
Powerbank - 16.000 mAh - Zwart
   
Merk: XLayer - Plus Notebook,
Extra: Geschikt voor Notebook,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 16.000 mAh.
Productcode: 3267189
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 82,99
€ 82,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267189
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De XLayer Powerbank PLUS Notebook zwart is geschikt voor het opladen van notebooks maar kunt u daarnaast ook voor uw overige smartphones, tablets en USB-apparaten met een 5V-laderinvoer gebruiken. De laadsnelheid van 2100 mA zorgt voor extra snelle oplading van uw apparatuur. Dankzij de lithium-ion batterij met een capaciteit van 16.000 heeft de XLayer Powerbank PLUS Notebook zwart een grote accuduur, waarbij u uw smartphone meerdere keren kunt opladen. Met deze acculader laadt u een Samsung Galaxy S8 of S9 model laadt u gemakkelijk vier keer op en een iPhone 6S kunt u maar liefst zeven keer een volle batterij geven.

Geïntegreerde display met laadindicator

U weet altijd wanneer u de XLayer Powerbank PLUS Notebook zwart in het stopcontact moet steken. Aan de zijkant van de slimme batterijlader bevindt zich een display waarop numeriek de voltage en capaciteit wordt weergegeven en waarop u ook kunt zien hoeveel stroom de accu van de powerbank nog heeft. Deze LC-display heeft een ingebouwd LED-lampje dat als zaklamp gebruikt kan worden. De XLayer acculader kunt u gemakkelijk met u meenemen. De afmetingen van de lader zijn 16.1 bij 7.2 bij 3.1 centimeter.

Inclusief adapters

Deze powerlader heeft twee USB-poorten en een DC 3.5 mm-poort. De lader past het voltage altijd aan op het apparaat dat u aansluit, wat kan variëren tussen 5V, 12V, 16V en 19V. Daarnaast is deze uitgerust met een circuit breker. Wanneer er te veel voltage binnenkomt of uitgaat, stopt de batterijoplader met functioneren om schade te voorkomen. De lader is ook beschermd tegen overontlading, wat voorkomt wanneer de batterij teveel stroom verliest waardoor deze kan beschadigen. U ontvangt de accuoplader inclusief 10 DC-adapter, handige 4-in-1 oplaadkabel voor al uw apparaten, een verbindingskabel, stekker en gebruiksaanwijzing. Deze multifunctionele oplader is ideaal voor wie veel verschillende elektra om zich heen heeft en zijn of haar notebook vaak mee op reis neemt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie