Powerbank - 20.100 mAh - Zilver

Merk: XLayer - Plus MacBook,
Extra: Geschikt voor Macbook,
Ingang: USB C Female,
Uitgang: 2x USB A Female en USB C Female,
Laadsnelheid: 3.000 mA,
Capaciteit: 20.100 mAh.
Productcode: 3267188

5
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 82,99
€ 82,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267188
Meer informatie over dit product

De XLayer Powerbank PLUS MacBook zilver heeft een triple load functie waardoor u nu tot wel drie apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Zonder problemen voorziet u uw Mac laptop, iPhone en iPad van energie zodat u al uw taken rustig kunt afmaken. U hoeft niet bang te zijn voor schade aan uw powerbank of apparaten door overbelading of overontlading. De XLayer Powerbank PLUS MacBook zilver is uitgerust met een circuitbreker en een beschermingscircuit waardoor de batterij van de acculader niet beschadigd kan raken doordat deze leegloopt. De circuitbreker zorgt ervoor dat stroomtoevoer onderbroken wordt wanneer bijvoorbeeld een voltage te hoog is.

Opladen

Dankzij de lithium-ion batterij met een capaciteit van 20.100 mAh heeft de batterijlader een lange accuduur. Met de XLayer Powerbank PLUS MacBook zilver kunt u uw lege MacBook of MacBook Pro in zijn geheel opladen. De laadsnelheid van 3000 mA maakt het mogelijk om uw apparaten sneller dan ooit op te laden. Er wordt meer stroom door de verbindingskabel gestuurd waardoor de batterij van uw telefoon of tablet snel opgeladen is. Deze XLayer accu-oplader heeft twee USB-uitgangen van 5V/2.4A.

USB type C

Wat deze powercell zo populair maakt is de nieuwe USB-C-poort. De powerbank heeft een type C-ingang en uitgang, geschikt voor vele oplaadmomenten. De uitgang met type C biedt de mogelijkheid op te laden via: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 14,5V/3A, 20V/2.25A. Via de type C-ingang kunt u 5V/3A, 9V/2A, 12V/2A, 14,5V/1,5A, 20V/1,5A apparaten opladen. De meeste powerbanks missen de hogere voltages, waardoor u met standaard opladers geen laptops kunt opladen. Op de leddisplay kunt u zien hoeveel stroom er nog op de lader staat, zodat u de oplader op tijd in het stopcontact kunt steken. U kunt deze ook van energie voorzien via een zonnepaneel.

Specificaties

MerkXLayer - Plus MacBook
ExtraGeschikt voor Macbook
IngangUSB C Female
Uitgang2x USB A Female en USB C Female
Laadsnelheid3.000 mA
Capaciteit20.100 mAh
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie