Powerbank - 20.100 mAh - Grijs

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: XLayer - Plus MacBook,
Extra: Geschikt voor Macbook,
Ingang: USB C Female,
Uitgang: 2x USB A Female en USB C Female,
Laadsnelheid: 3.000 mA,
Capaciteit: 20.100 mAh.
Productcode: 3267187
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 82,99
€ 82,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3267187
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De XLayer Powerbank PLUS MacBook spacegrey is een van de beste opties voor MacBook gebruikers. Dankzij een grote capaciteit van 20.100 mAh kunt u met deze externe batterij uw computer in één keer helemaal opladen. De powerbank heeft onder anderen twee standaard USB-poorten. De poorten hebben een output van 5V (2.4A), geschikt voor veel verschillende elektra. Met de XLayer Powerbank PLUS MacBook spacegrey kunt u dus tot wel drie apparaten tegelijk opladen. De laadsnelheid van 3000 mA transporteert meer stroom naar uw apparatuur dan in het geval van andere powerbanks, waardoor uw MacBook, iPhone, iPad en andere producten sneller opgeladen zijn.

USB-poort type C

De USB-uitgang type C van de XLayer Powerbank PLUS MacBook spacegrey opent veel deuren wat betreft oplaadbare apparaten. De C-uitgang is geschikt voor: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 14.5V/3A en 20V/2.25A. De hogere voltages maken de batterijoplader geschikt voor grotere apparatuur zoals laptops en computers. De C-ingang is te gebruiken voor 5V/3a, 9V/2A, 12V/2A, 14.5V/1.5A en 20V/1.5A. Deze multifunctionele poweroplader is uitermate geschikt om op reis mee te nemen, zodat u altijd en overal uw mobiele apparaten van stroom kunt voorzien. De powerunit heeft een handige langwerpige vorm waardoor deze gemakkelijk in uw laptoptas of rugzak past. De powermodule is 6.6 cm breed, 17.2 cm lang, 2.3 cm hoog en weegt 460 gram.

Betrouwbare powerbank

Deze batterijunit van XLayer is uitgerust met een circuitbreker en een beschermingscircuit waardoor overoplading of overontlading niet mogelijk is. Op deze manier zijn zowel de batterijlader als uw elektronica beschermd tegen schade door een te hoog voltage of een leeggelopen accu. Daarnaast kunt u op ieder moment zien hoe vol de accu van uw power-bank is. Op de leddisplay staat precies aangegeven hoeveel stroom er nog op de accu staat, zodat u de power-bank op tijd kunt opladen. U ontvangt deze krachtige en duurzame acculader inclusief USB-naar-USB-C-kabel en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Specificaties

MerkXLayer - Plus MacBook
ExtraGeschikt voor Macbook
IngangUSB C Female
Uitgang2x USB A Female en USB C Female
Laadsnelheid3.000 mA
Capaciteit20.100 mAh
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie