Powerbank - 15.600 mAh

Momenteel helaas uitverkocht
Ingang: Micro USB B
Uitgang: 2x USB A female,
Laadsnelheid: 2.400 mA,
Capaciteit: 15.600 mAh.
Productcode: 3213206
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 39,99Aantal 10-49: € 38,59Aantal 50-249: € 35,19Aantal 250+: € 31,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3213206
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Anker PowerCore 13000 powerbank laadt uw iPhone 6 tot wel vijf keer op, uw Galaxy S6 vier keer en zelfs een lege iPad kunt u hiermeevan een volle batterij voorzien. De lithium-ion batterij heeft namelijk een uitzonderlijke capaciteit van wel 15600 mAh. Het MultiProtection veiligheidssysteem beschermt uw smartphone en tablet tegen kortsluiting en overspanning. Ook de batterij van de powerlader zelf is beschermd tegen overontlading. De ledindicatielampjes geven de batterijstatus weer zodat u weet wanneer het tijd is om de powerlader in het stopcontact te steken. De Anker PowerCore 13000 powerbank heeft een handige rechthoekige vorm waardoor deze perfect in de vakjes van uw laptoptas of rugzak past. Ideaal voor wie veel onderweg is vanwege werk of vrijetijdsbesteding.

Snel opladen met PowerIQ en VoltageBoost

De PowerIQ- en VoltageBoost-technologie maken ultrasnel opladen mogelijk. De Anker PowerCore 13000 powerbank weet precies welke spanning een bepaald apparaat aankan. Dit komt doordat door middel van PowerIQ de hoogst mogelijke spanning berekend wordt. Vervolgens detecteert de powerbank door middel van VoltageBoost de kabelweerstand om zo een zo hoog mogelijke en consistente laadsnelheid te leveren. Deze acculader heeft een laadsnelheid van 2400 mA.

Meerdere apparaten simultaan opladen

Met deze batterijlader kunt u twee apparaten tegelijkertijd opladen zonder dat dit meer tijd kost. Dit komt omdat de combinatie van de poorten resulteert in een output van 4.8A. Voor het opladen van de powerlader zelf krijgt u een micro-USB-naar-USB-kabel meegeleverd. U wordt aangeraden om indien mogelijk originele en/of gecertificeerde verbindingskabels te gebruiken. Voor Apple-producten wordt altijd aanbevolen de meegeleverde Apple-snoeren te gebruiken.

Specificaties

Afmetingen166 x 58 x 22 mm
Capaciteit15.600 mAh
Gewicht341 g
IngangMicro USB B
KleurZwart
Laadsnelheid2.400 mA
Type accuLi-Ion
Uitgang2x USB A female
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie