Powerbank - 10.000 mAh

Momenteel helaas uitverkocht
Ingang: Micro USB B,
Uitgang: USB A female,
Laadsnelheid: 2.400 mA,
Capaciteit: 10.000 mAh.
Productcode: 2910499
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 37,99Aantal 10-49: € 36,66Aantal 50-249: € 33,43Aantal 250+: € 30,39
€ 37,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2910499
Meer informatie over dit product

De Anker PowerCore 10000 powerbank zwart is een uiterst krachtige en mobiele powerbank. De acculader is slechts 9.2 cm lang en 6 cm breed en levert tegelijkertijd een uitzonderlijke accuduur. De lithium-ion batterij heeft een capaciteit van 10.000 mAh en laadt uw apparaten supersnel met een laadsnelheid van 2400 mA. Met deze powerlader kunt u een iPhone 6S tot wel 4.6 keer opladen. Uw Galaxy smartphone laadt u 2.6 keer op (Plus modellen tot twee keer). De 5V/2.4A USB-uitgang is geschikt voor de meeste mobiele apparaten in uw huishouden.  De Anker PowerCore 10000 powerbank zwart wordt geleverd inclusief handige micro-USB-naar-USB-kabel en uitgebreide handleiding.

PowerIQ en VoltageBoost voor extra snel laden

De Anker PowerCore 10000 powerbank zwart is uitgerust met de door Anker ontwikkelde PowerIQ-technologie. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de powerbank de spanning altijd precies aanpast op het op te laden toestel. Hierbij zoekt de slimme techniek naar de beste mogelijkheid om uw apparaat zo snel mogelijk op te laden. De VoltageBoost-technologie herkent de kabelweerstand en zorgt ervoor dat de snelst mogelijke laadsnelheid consistent blijft. Vier ledindicatielampjes geven de batterijstatus weer. Wanneer er nog maar één lampje brandt, weet u dat het tijd is om de oplader in het stopcontact te stoppen. U kunt deze batterijlader ook op de USB-poort in uw auto aansluiten of op een zonnepaneel.

MultiProtection veiligheidssysteem

Deze PowerCore accu-oplader is uitgerust met kortsluitingspreventie en overspanningsbeveiliging, zodat zowel de batterij van de lader als uw apparatuur beschermd is. Om stroom te besparen kunt u de poweroplader uitschakelen via de aan-en-uitknop. Als u buitenshuis bent en nog meer energie wilt besparen, kunt u uw smartphone opladen in vliegtuigstand. Uw apparaten niet tot 100% opladen maar loskoppelen op 80% bespaart ook energie, doordat er tijdens het laden van de laatste 20% meer elektriciteit verloren gaat dan daarvoor.

Specificaties

Afmetingen92 x 60 x 22 mm
Capaciteit10.000 mAh
Gewicht200 g
IngangMicro USB B
KleurZwart
Laadsnelheid2.400 mA
Type accuLi-Ion
UitgangUSB A female
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie