Powerbank - 5.200 mAh

Ingang: Micro USB B,
Uitgang: USB A female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 5.200 mAh,
Extra: Handenwarmer.
Productcode: 2337090

1
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2337090
Meer informatie over dit product

Wilt u uw telefoon of tablet opladen zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft en heeft u vaak koude handen, dan is de Xlayer Powerbank PLUS Heat zwart het product dat u zoekt. Dit klinkt misschien als een beetje een gekke combinatie, maar in deze powerbank is een handenverwarmer ingebouwd, zodat u nog eventjes lekker de handjes kunt opwarmen. Ideaal in de trein, als u in de winter naar het station bent gefietst om naar uw werk te gaan, of voor tijdens een wandeling in de bergen waar het flink af kan koelen. Maar natuurlijk is dit product voornamelijk bedoeld om uw mobiele apparaat, of dat nu een e-reader, tablet of smartphone is, van nieuwe energie te voorzien zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft.

Capaciteit van het apparaat

De Xlayer Powerbank PLUS Heat zwart heeft een laadsnelheid van 2100 mA en een capaciteit van 5200 mAh. Hiermee is het opladen van de laadbank zelf, door deze met een USB-kabel aan uw laptop of PC te koppelen, een klusje dat snel geklaard wordt. Met een capaciteit van 5200 mAh, wat staat voor milliampère-uur, is het mogelijk een hedendaagse smartphone ongeveer 2 à 3 keer volledig op te laden en een tablet ongeveer 1 à 1,5 keer. Daarna dient de powerbank zelf weer opgeladen te worden. Het is natuurlijk tevens mogelijk om uw apparaten niet steeds volledig op te laden, maar telkens een beetje. In dat geval kunt u veel langer met een volle laadbank doen.

Mag gezien worden

Dit product mag daarbij gezien worden, in zijn stijlvolle en minimalistische zwarte kleur. Vindt u de kleur niet zo mooi, maar bent u wel overtuigd door de kwaliteiten? We verkopen deze ook in een mooie zilverkleur en in een goud-roze kleur. Wilt u dus een extra mobiele batterij op zak hebben om bijvoorbeeld uw smartphone mee op te laden, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft, dan is dit een goede optie. Wilt u de powerbank vooral gebruiken om grotere USB-apparaten als een tablet op te laden of wilt u uw smartphone vaker kunnen opladen op een volle powerbank? Dan raden we u een model aan met een grotere capaciteit.

Specificaties

Afmetingen95 x 60 x 24 mm
Capaciteit5.200 mAh
ExtraHandenwarmer
Gewicht143 g
IngangMicro USB B
KleurZwart
Laadsnelheid2.100 mA
Type accuLi-lon
UitgangUSB A female
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie