Powerbank - 6.000 mAh - Zilver

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: XLayer - Meets fashion,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 2.000 mA,
Capaciteit: 6.000 mAh.
Productcode: 2337089
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 29,99Aantal 10-49: € 28,94Aantal 50-249: € 26,39Aantal 250+: € 23,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2337089
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Xlayer Powerbank MEETS Fashion zilver haalt u niet alleen een handig product in huis, maar tevens een zeer mooi artikel. Het is in de eerste plaats een powerbank met alle voordelen die powerbanks hebben. U kunt dan denken aan opladen zonder stopcontact en nooit meer een lege accu hebben. Dit specifieke exemplaar heeft een capaciteit van 6000 mAh. Hiermee wordt het mogelijk om een gemiddelden smartphone ongeveer 3 keer helemaal op te laden. Een tablet kunt u er ongeveer 1,5 keer mee opladen.

LED-lampjes

Natuurlijk hangen deze cijfers af van het soort, merk en type apparaat, maar gemiddeld kunt u wel van het bovenstaande uitgaan. Hoe het gesteld is met de accu van de laadbank zelf kunt u heel simpel aflezen aan de hand van de vier LED-lampjes. Vindt u zilver trouwens geen mooie kleur? Dat is dan geen enkel probleem, want we verkopen deze ook in het roze-goud, goud en grijs.

Externe oplaadbare batterij

U kunt de Xlayer Powerbank MEETS Fashion zilver het beste zien als een externe oplaadbare batterij. Zo heeft u altijd een energiebron bij de hand om, zonder stopcontacten en opladers, bijvoorbeeld uw tablet of smartphone op te laden. Want niets is zo vervelend als nog een lange reis te moeten maken en dan beseffen dat uw telefoon leeg is. U kunt dan geen muziek meer luisteren, een belletje doen of een film afkijken. Met dit artikel lost u dit probleem dus op. Het enige dat u hoeft te doen is hem opgeladen mee te nemen, samen met de juiste USB-kabels. Dit opladen doet u trouwens door de powerbank, via een USB-kabel, met een USB-poort van een laptop of PC te verbinden. Zoekt u dus een handige manier om al uw USB-apparaten op te laden, zonder dat daar een stopcontact aan te pas komt? Dan is deze powerbank van het merk Xlayer een goede optie.

Specificaties

MerkXLayer - Meets fashion
IngangUSB Micro Female
UitgangUSB A Female
Laadsnelheid2.000 mA
Capaciteit6.000 mAh
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie