Powerbank - 4.000 mAh

Momenteel helaas uitverkocht
Ingang: Micro USB B,
Uitgang: USB A female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 4.000 mAh,
Extra: Ingebouwde bluetooth speaker.
Productcode: 2337033
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 32,99Aantal 10-49: € 31,84Aantal 50-249: € 29,03Aantal 250+: € 26,39
€ 32,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2337033
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met deze XLayer Powerbank PLUS Speaker haalt u niet alleen een powerbank in huis, maar tevens een luidspreker. Een powerbank is nog het beste te vergelijkingen met een externe oplaadbare batterij. Deze is te gebruiken om diverse apparaten op te laden zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. Op deze manier heeft u altijd een optie achter de hand, mocht de batterij van uw tablet, muziekspeler, smartphone of elk ander USB-apparaat opraken. Er zitten verder twee poorten op - een vrouwelijke micro-USB-poort en een vrouwelijke USB-A-poort.

Werking

De aluminium laadbank zelf is eenvoudig op te laden door hem met een kabel in een vrije USB-poort van uw pc of laptop te pluggen. Na een tijdje is het toestel klaar om te gebruiken. Door uw apparaat met een USB-kabel te koppelen, wordt deze opgeladen. Het is verder een redelijk krachtige powerbank met een capaciteit van 4000 mAh. De capaciteit vertelt u iets over hoe vaak u er een ander apparaat mee kunt opladen. Met een capaciteit van 400 mAh is het mogelijk om, met dus een volledig opgeladen laadbank, een smartphone ongeveer tweemaal op te laden en een tablet gemiddeld eenmaal.

Speaker

Een leuk extraatje van de XLayer Powerbank PLUS Speaker is dat het tevens een draadloze speaker is. Deze speaker is ingebouwd en werkt door middel van bluetooth of via de meegeleverde AUX-kabel. U kunt dus bijvoorbeeld Spotify op uw mobiel of laptop afspelen en dit dan, draadloos via bluetooth of dus via het kabeltje afspelen. Dit is leuk voor tijdens een dagje uit of tijdens een pauze. het geluid is, zeker voor zo’n klein apparaatje, nog vrij goed te noemen.

Specificaties

Type accuLi-lon
Afmetingen64 x 36 x 132 mm
Gewicht316 g
KleurGrijs
Andere producten in deze categorie
Computer cleaningset € 8,99 € 6,99
Klantenservice & Informatie