Powerbank - 5.400 mAh

Momenteel helaas uitverkocht
Ingang: Micro USB B,
Uitgang: USB A female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 5.400 mAh,
Extra: IP65 bescherming.
Productcode: 2337031
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2337031
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Wilt u een powerbank die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken, dan is de XLayer Powerbank PLUS een goede optie om in overweging te nemen. Er zit een vrouwelijke micro-USB-ingang op en als uitgang is er een vrouwelijke USB-A-poort aanwezig. Om het toestel te gebruiken is het slechts een kwestie van een USB-kabel met in ieder geval een USB-A-connector erbij te pakken. Wat voor connector er aan de andere zijde van de kabel dient te zitten, bijvoorbeeld een mannelijke micro-USB-connector of ook een USB-A-connector, hangt af van uw smartphone of tablet. Vervolgens verbindt u het apparaat met de powerbank waarna deze uw apparaat begint op te laden. Op deze manier heeft u dus geen stopcontact nodig, ideaal voor in de trein, tijdens het reizen of op een festival.

Ook buiten te gebruiken

Een extra handigheidje aan de XLayer Powerbank PLUS is het feit dat hij een beveiligingswaarde van IP65 heeft. Dit is de afkorting voor het begrip International Protection Rating. Hiermee geven fabrikanten van elektronische producten aan hoe het zit met de beveiliging van hun artikel. In dit geval wil dat zeggen dat deze volledig stof- en sproeiwaterdicht is. Dit maakt het apparaat geschikt om zowel binnen als buiten de gebruiken. Neem hem dus gerust mee tijdens een picknick of tijdens een wandeling in de bergen. Mocht het onverhoopt gaan regenen, dan kunt u toch gewoon uw tablet of smartphone opladen.

Capaciteit

Als u de powerbank thuis volledig heeft opgeladen, kunt u er een smartphone gemiddeld 2,5 à 3 keer mee opladen, afhankelijk van het merk en het type telefoon. Een tablet is zo gemiddeld 1,5 keer op te laden. Uiteraard is het hierbij niet noodzakelijk om het apparaat volledig op te laden. Het is ook mogelijk om af en toe een beetje extra batterij-procenten aan het totaal toe te voegen. In dat geval kunt u deze lader dus veel langer gebruiken voordat u deze weer dient op te laden.

Specificaties

Type accuLiPo
Afmetingen147 x 84 x 18 mm
Gewicht225 g
KleurZilver/oranje
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie