Powerbank - 5.400 mAh - Zwart

Momenteel helaas uitverkocht
XLayer Powerbank PLUS OFF-ROAD Mini 5400 mAh Jump Starter - 211386 XLayer Powerbank PLUS OFF-ROAD Mini 5400 mAh Jump Starter
Powerbank - 5.400 mAh - Zwart
Powerbank - 5.400 mAh - Zwart
Powerbank - 5.400 mAh - Zwart
Powerbank - 5.400 mAh - Zwart
Powerbank - 5.400 mAh - Zwart
Powerbank - 5.400 mAh - Zwart
   
Merk: XLayer - Plus Off road,
Extra: Met jumpstarter en zaklamp,
Ingang: USB Micro Female,
Uitgang: 1x USB A Female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 5.400 mAh.
Productcode: 2337030
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2337030
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de XLayer Powerbank PLUS OFF-ROAD Mini in uw auto kunt uw auto opnieuw starten op een lege accu. Deze compacte unit is voorzien van een lithium-polymeerbatterij van 5400 mAh (laadsnelheid 2100 mA), goed voor tien auto-startups met een maximale opstartoutput van 250 A. U kunt deze stroombatterij inzetten voor bijna iedere benzinemotor tot 2 liter. Deze unit is de ideale powerbank voor in uw auto. Deze pocketunit is slechts 78 mm lang, 14 cm breed en 1,7 centimeter hoog. Hierdoor past de batterijlader in ieder dashboardkastje en in elke rugzak. De unit weegt 228 gram.

Laadt uw elektronische apparaten op

De XLayer Powerbank PLUS OFF-ROAD Mini wordt geleverd met een jumpstarter-set: een startkabel met klemmen. Daarnaast heeft dit toestel een handige zaklamp, bruikbaar voor als u ’s avonds of ’s nachts met een lege accu komt te zitten. U kunt de XLayer Powerbank PLUS OFF-ROAD Mini ook gebruiken om uw overige apparatuur op te laden. U ontvangt deze powerpack inclusief USB-kabel waarmee u uw smartphone, tablet en Kindle of zelfs scheerapparaat kunt opladen. Met een volle powerbank kunt u de lege batterij van Samsung Galaxy modellen twee keer helemaal aanvullen. Deze mobiele stroombatterij heeft een USB A Female uitgang en een USB Micro Female ingang.

De accu van uw auto opnieuw starten

Wanneer u deze jumpstarter wilt gebruiken als starthulp, kijk dan eerst naar het model van uw wagen. Piekspanningen kunnen voor elektronicaschade zorgen, zeker in het geval van oudere automodellen. Lees voor gebruik goed de instructies door en schakel professionele hulp in bij enige twijfel. Zo voorkomt u problemen met uw boordelektronica en zo blijven extra reparatiekosten uit. De procedure is niet ingewikkeld en duidelijk omschreven in bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Belangrijk hierbij is dat u de negatieve klem aansluit op een metalen ondergrond zoals het frame van uw automobiel of het motorblok.

3-in-1 powerbank: krachtige opstartondersteuning, lader voor uw smartphone en tablet (gelijktijdig opladen mogelijk) en zaklamp met SOS-functie

- Past in elk dashboardkastje en elke rugzak
- Een indicator voor het batterijniveau informeert u voortdurend over de batterijcapaciteit
- 5.400 mAh lithium-polymeerbatterij voor maximaal 10 auto-startups
- Opstartoutput: max. 250 A
- Compatibel met bijna elke benzinemotor met een motor tot 2 l
- Inclusief USB-kabel en startkabel met klemmen
- Gewicht: 228 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie