Powerbank - 10.400 mAh - Groen

Momenteel helaas uitverkocht
Powerbank - 10.400 mAh - Groen
Powerbank - 10.400 mAh - Groen
Powerbank - 10.400 mAh - Groen
   
Merk: Sandberg - Outdoor,
Extra: Waterdicht IP54,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 3.100 mA,
Capaciteit: 10.400 mAh.

Productcode: 2272666
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 57,99Aantal 10-49: € 55,96Aantal 50-249: € 51,03Aantal 250+: € 46,39
€ 57,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2272666
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Als u veel reist, op vakantie gaat, wandelt, fietst of andere (buiten)activiteiten doet, heeft u aan de Sandberg Outdoor powerbank 10.400 mAh een hele goede powerbank. Hiermee laadt u namelijk al uw USB-apparatuur op, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. Dit is ideaal voor in de natuur, maar ook als u naar uw werk of opleiding reist, bijvoorbeeld met het openbaar vervoer of in de auto, omdat u dan niet altijd een stopcontact tot uw beschikking heeft. In dit soort situaties kan dit apparaat u helpen om altijd een opgeladen tablet, smartphone, e-reader, digitale camera, muziekspeler et cetera te hebben. Door de twee vrouwelijke USB-A-poorten is het zelfs mogelijk om twee apparaten op hetzelfde moment op te laden.

Kracht

U kunt dit toestel nog het beste vergelijken met een mobiele externe batterij die u dus kunt gebruiken voor verschillende USB-apparaten. Deze batterij laadt u op door hem met een USB-kabel in een USB-poort van een laptop of pc te steken. De kracht en de capaciteit van de Sandberg Outdoor powerbank 10.400 mAh is behoorlijk. De capaciteit van een powerbank vertelt u iets over hoe vaak u er, mits de powerbank zelf volledig is opgeladen, een ander USB-apparaat mee kunt opladen. Met een capaciteit van 10.400 mAh is het mogelijk om een smartphone, als de powerbank helemaal is opgeladen, gemiddeld tot wel vier keer volledig op te laden. Daarmee komt u dus wel eventjes vooruit.

Spatwaterdicht

Omdat de powerbank tevens spatwaterdicht is en tegen stof kan, hij heeft namelijk een classificatie IP54, is het de ideale powerbank om te gebruiken tijdens outdoor activiteiten. U zult dus nooit met een lege smartphone in een groot en donker bos komen te staan, of bovenop een berg, want met deze krachtige powerbank wordt het opladen van al uw USB-apparatuur, zonder daar een stopcontact voor nodig te hebben, een mogelijkheid. Dit opladen gaat ook erg snel met een laadsnelheid van 3100 mA, dus voor u het weet, is de accu van uw USB-apparaat weer volledig opgeladen.

U beschikt over 4 laadcycli voor een typische smartphone en dankzij zijn degelijke en waterdichte verpakking blijft hij het zelfs onder barre omstandigheden doen,
De laadstatus is eenvoudig af te lezen aan de lampjes bovenop,
Ingebouwde zaklamp,
Meegeleverde kabels,
Batterijoplaadtijd (AC) 24 uur,

Merk: Sandberg - Outdoor,
Extra: Waterdicht IP54,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 3.100 mA,
Capaciteit: 10.400 mAh,
Afmetingen: 76 x 123 x 24 mm,
Gewicht: 282 g,
Kleur: Groen (Camouflage).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie