Qi Powerbank - 4.500 mAh - Zwart

Momenteel helaas uitverkocht
Qi Powerbank  - 4.500 mAh - Zwart Capaciteit: 4.500 mAh
Qi Powerbank  - 4.500 mAh - Zwart
Qi Powerbank  - 4.500 mAh - Zwart
Qi Powerbank  - 4.500 mAh - Zwart
   
Merk: ZENS - ZEPB01B,
Aansluiting: USB micro Female,
Afmetingen: 128 x 68 x 14 mm,
Laadstroom: 1.000 mA,
Capaciteit: 4.500 mAh.
Productcode: 2270521
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 19,95
€ 47,99 € 19,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2270521
Meer informatie over dit product

Met de ZENS Qi powerbank 4.500 mAh kunt u snel en veilig al uw smartphones en andere USB-apparaten opladen, bijvoorbeeld als u net in de trein zit en niet de beschikking heeft over een stopcontact om uw smartphone aan te koppelen. Met een capaciteit van 4500 mAh kunt u uw smartphone ongeveer 1,5 keer volledig opladen. Door middel van de rij blauwe lichtjes aan de bovenzijde van de powerbank kunt u in een oogopslag zien hoeveel energie de powerbank zelf heeft en weet u wanneer het weer tijd is om de powerbank op te laden. Uw smartphone kan zowel draadloos, via de Qi-technologie, als via een USB-kabel worden opgeladen.

Klein formaat

Vanwege het kleine formaat van de ZENS Qi powerbank 4.500 mAh neemt u deze gemakkelijk overal mee naar toe. Hij is namelijk slechts 12,8 cm bij 6,8 cm bij 1,4 cm groot. U stopt hem dus zo in uw tas of jaszak. Op deze manier zult u dus nooit meer verrast worden door een lege accu van uw smartphone, tablet, muziekspeler, GoPro, digitale camera of ander USB-apparaat.

Hoe opladen?

Als uw smartphone beschikt over de Qi-technologie, dan kunt u deze dus draadloos opladen via dit toestel. Het enige dat u dan hoeft te doen, is uw mobiel erop te leggen en uw telefoon zal vervolgens door middel van inductieopladen worden opgeladen. Steeds meer smartphones kunnen overweg met deze technologie, zoals alle iPhones 8 en nieuwer. Kan uw smartphone hier niet mee overweg, dan zijn er nog steeds twee andere opties om deze powerbank te kunnen gebruiken. Allereerst kunt u gewoon ouderwets uw telefoon met een USB-kabel met de powerbank verbinden. Op deze manier wordt de smartphone ook opgeladen. Een tweede manier is om een speciaal hoesje te kopen voor uw telefoon zodat deze wel overweg kan met de Qi-technologie.

De ZENS Powerbank Wireless Qi Zwart is geschikt om je smartphone draadloos mee op te laden,
Plaats je mobiele telefoon op de powerbank en hij wordt direct opgeladen,
De onderliggende inductieve technologie van ZENS verzekerd je van een volledige oplading telkens wanneer je smartphone op de powerbank wordt geplaatst,
Dankzij het ultra dunne design kun je de powerbank overal gemakkelijk mee naartoe nemen,
LED-lampjes op de bovenzijde geven het batterijpercentage aan,
Is uitgerust met een universele USB-poort,
Wordt geleverd met een Micro-USB naar USB kabel,
Gewicht: 165 g.

Geschikt voor:
Samsung / Apple / Huawei / Motorola / Sony / LG / OnePlus / Wiko.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie