Qi Auto Powerbank - 5.100 mAh - Zwart

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Qi Auto Powerbank - 5.100 mAh - Zwart Capaciteit: 5.100 mAh
Qi Auto Powerbank - 5.100 mAh - Zwart
Qi Auto Powerbank - 5.100 mAh - Zwart
   
Merk: ZENS - ZECC03B00,
Extra: Met anti-slip mat,
Ingang: USB micro Female,
Capaciteit: 5.100 mAh.
Productcode: 2270513
leverbaar: 51
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 45,99
€ 45,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2270513
Meer informatie over dit product

Draadloos uw smartphone opladen terwijl u in de auto naar uw werk rijdt, doet u met de ZENS Qi auto powerbank met telefoonhouder 5.200 mAh. Maar u dit toestel ook thuis of op kantoor gebruiken of als u ergens anders naartoe rijdt dan uw werk. Allereerst dient u de lader zelf op te laden door deze met een USB-kabel aan uw laptop of pc te koppelen. Na een aantal uur is de powerbank opgeladen en klaar voor gebruik. Vervolgens is het slechts een kwestie van uw mobiel in de oplader te zetten. Door de antisliplaag zal de smartphone altijd goed op zijn plek blijven zitten, ook als u hem in uw auto heeft staan en net over een hobbelig landweggetje rijdt. De smartphone wordt vervolgens draadloos opgeladen.

Capaciteit van 5100 mAH

Door uw smartphone in de telefoonhouder te schuiven, wordt deze automatisch opgeladen. De powerbank moet dan alleen wel opgeladen zijn. Dit doet u door hem met een USB-kabel aan een USB-poort, bijvoorbeeld die van een laptop of pc, te koppelen. Na een aantal uur is de powerbank weer volledig in bedrijf en kunt u er weer mee opladen. Met een capaciteit van 5100 mAh kunt u ongeveer tweemaal een hedendaagse smartphone opladen.

Alleen draadloos opladen

De meeste powerbanks zijn op te laden door middel van een USB-kabel. Het is dan een kwestie van het op te laden apparaat met de kabel aan de powerbank te koppelen. De ZENS Qi auto powerbank met telefoonhouder 5.200 mAh werkt anders. Met deze powerbank is het namelijk mogelijk om uw smartphone draadloos op te laden. Dit doet u door de smartphone in de powerbank te schuiven. Dat is alles. Als u dus op zoek bent naar een zwarte telefoonhouder, bijvoorbeeld om op uw dashboard te bevestigen, die tegelijkertijd uw smartphone kan opladen, dan is dit product een goede optie.

Wireless Car Charger,
Werkt met elk toestel dat beschikt over Qi-technologie,
Wordt geleverd met een Micro-USB naar USB kabel,
Afmetingen: 170 x 100 x 30 mm,
Weegt slechts 150 gram,

Geschikt voor:
Samsung / Apple / Huawei / Motorola / LG / OnePlus / Wiko / Overig.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie