Elektrische gimbal - Dobot

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Elektrische gimbal - Dobot Aansluiting: 1/4 inch
Elektrische gimbal - Dobot
Elektrische gimbal - Dobot
   
Elektrische gimbal,
Merk: Dobot - Rigiet,
Extra: Met 3.340 mAh powerbank,
Geschikt voor: Zie meer informatie,
Lengte: 286 mm,
Aansluiting: 1/4 inch.
Productcode: 2266501
voorraad: 11
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 129,95Aantal 10-49: € 125,40Aantal 50-249: € 114,36Aantal 250+: € 103,96
€ 129,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 2266501
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 129,95
Meer informatie over dit product

Video’s maken als een professional doet u met de Dobot Rigiet elektrische gimbal met powerbank. Dit is een standaard waar een smartphone in is te plaatsen. Hierdoor zullen de beelden gestabiliseerd worden en lijkt het daardoor alsof deze gemaakt zijn met een professionele camera. Het handige aan deze standaard is dat er een powerbank in is gebouwd. Dit houdt in dat uw smartphone terwijl deze in de standaard zit direct wordt opgeladen. Deze powerbank heeft een capaciteit van 3340 mAh, dat komt overeen met ongeveer anderhalf keer een smartphone volledig opladen met een volle powerbank.

Smartphone

In principe past elk soort smartphone in de Dobot Rigiet elektrische gimbal met powerbank, of dat nu een Samsung, iPhone of een ander merk is. Het is hierbij wel belangrijk om te letten op het formaat en het gewicht van de mobiele telefoon. De afmetingen mogen maximaal 15,2 cm bij 8,5 cm bij 0,9 cm zijn en de telefoon mag maximaal 260 gram wegen. Het is tevens mogelijk om uw GoPro-camera erop te bevestigen.

Gebruik

De standaard zelf weegt 430 gram, heeft een totale breedte van 13 cm, een hoogte van 3,5 cm en een lengte van 28,6 cm. Hierdoor voelt hij, als u hem gebruikt samen met uw smartphone, robuust en stevig aan. Dit zorgt voor een stabiel gebruik en dito beelden. De standaard is gemaakt van kunststof en aluminium en heeft een matzwarte kleur en luxe uitstraling. U krijgt er een app bij voor op uw smartphone waarmee het nog eenvoudiger wordt om stabiele beelden te maken en bijvoorbeeld panorama- en time-lapse-beelden. Maar er zijn met de app nog veel meer functies te gebruiken, zoals het automatisch volgen van een onderwerp in het frame. De standaard zal dit onderwerp continu scherp in beeld houden. Het zweefstatief wordt geleverd inclusief tas waarin u de standaard makkelijk en veilig kunt vervoeren.

Leveranciersinfo eigenschappen

Autotrack functie om elk moment van een eerder gemarkeerd object te vangen. Drie precisiemotoren die een professioneel stabiliserend effect geven met een nauwkeurigheid tot 0,01 °. Gratis app voor iOS en Android om gimbal te bedienen en alle functies in te schakelen. Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee de gebruiker snel kan schakelen tussen verschillende cameramodi of camera aan de voorzijde en aan de achterzijde. Rigiet bevat een oplaadbare en verwisselbare batterij met 3.340 mAh die tegelijkertijd je telefoon kan opladen tijdens het gebruik en zelfs kan worden opgeladen via een externe voedingsbron. Dankzij het voortreffelijke ontwerp van precisiemotoren kan de cardanuspositie op een flexibele manier in de all-around as worden gewijzigd.

Compatibel voor smartphones tot 15,2 x 8, 5 x 0,9 cm (L x B x H) en 260 gram.

Kleur: Aluminium (mat),
Belastbaar tot: 260 g,
Transportlengte: 286 mm,
Gewicht: 430 g,
Aansluiting: 1/4 inch,
Breedte: 130 mm,
Categorie: Gimbal elektrisch,
Hoogte: 35 mm,
Lengte: 286 mm,
Materiaal: Aluminium/kunststof.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie