Qi Powerbank - 7.800 mAh - Grijs

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Qi Powerbank - 7.800 mAh - Grijs Capaciteit: 7.800 mAh
Qi Powerbank - 7.800 mAh - Grijs
Qi Powerbank - 7.800 mAh - Grijs
   
Merk: ZENS - ZEPP03G00,
Aansluiting: USB micro Female,
Extra: 2x USB A laadpoorten,
Afmetingen: 79 x 25 x 79 mm,
Laadstroom: 2.000 mA,
Capaciteit: 7.800 mAh.
Productcode: 2258727
voorraad: 1
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 29,95
€ 38,99 € 29,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2258727
Meer informatie over dit product

De ZENS Qi powerbank 7.800 mAh kunt u overal mee naartoe nemen om uw USB-apparatuur draadloos of via een USB-kabel op te laden, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. Dit is handig in de trein, de bus, de auto, in het vliegtuig, op festivals of welke andere situatie ook waarin de aanwezigheid van een (vrij) stopcontact niet gegarandeerd is. Er zitten verder twee vrouwelijke USB-A-uitgangen op waardoor u er twee USB-apparaten tegelijkertijd mee kan voeden. Het is ook een handzaam apparaat en dus gemakkelijk mee te nemen door zijn afmetingen van 7,9 cm breed en lang en 2,5 cm hoog. We verkopen deze ook in varianten van 3000 mAh, 5000 mAh en 10.400 mAh.

Geen stopcontact meer nodig

De ZENS Qi powerbank 7.800 mAh is geschikt om verschillende USB-apparaten, zoals tablets, smartphones, e-readers en muziekspelers, zonder stopcontact op te laden. Dit toestel neemt, als hij is opgeladen door hem via een USB-poort aan een computer te koppelen, de functie van het stopcontact over. Eenmaal opgeladen kunt u uw USB-apparatuur met een USB-kabel koppelen aan de powerbank of, als uw smartphone daarmee overweg kan, draadloos via de Qi-technologie. Na een tijdje zal het USB-apparaat weer helemaal opgeladen zijn en kunt u er weer gebruik van maken. Er komt op deze manier dus geen stopcontact aan te pas. Dit is handig in het openbaar vervoer, in de auto of bijvoorbeeld op festivals. U houdt dus altijd een opgeladen apparaat waarmee u kunt doen wat u wilt.

Hoelang duurt het?

Deze powerbank heeft een laadsnelheid van 2000 mA en een capaciteit van 7800 mAh. De afkorting mAh staat voor milliampère-uur. Hoe hoger deze mAh-waarde van een powerbank, hoe vaker u een USB-apparaat met een opgeladen powerbank kunt opladen. Als deze waarde te laag is, is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een tablet volledig op te laden met een volle powerbank, omdat een tablet meer energie nodig heeft dan een kleinere smartphone. Twee apparaten laden tegelijkertijd vraagt nóg meer van de powerbank, maar met een capaciteit van 7800 mAh, en een laadsnelheid van 2000 mA is dit voor deze powerbank geen enkel probleem. Dit bespaart u tijd, omdat u niet hoeft te wachten totdat het ene apparaat is opgeladen voordat u het andere aan de powerbank koppelt.

Deze ZENS Powerbank Wireless Rechargeable Grijs voorziet alle apparaten met een USB poort van nieuwe energie,
Het heeft een capaciteit van 7.800 mAh, waardoor je je toestel binnen een mum van tijd opgeladen zal zijn,
De compacte vorm zorgt ervoor dat je de powerbank gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen,
De blauwe Led lampjes geven aan van hoeveel stroom de powerbank nog is voorzien,
Dit unieke en hoge kwaliteitsdesign verzekert extra batterijvermogen voor onderweg,
Als extra optie kan je deze powerbank makkelijk draadloos opladen thuis of op je werk of bij een Qi draadloze laad hotspot,

Aansluiting: USB micro Female,
Extra: 2x USB A laadpoorten,
Afmetingen: 79 x 25 x 79 mm,
Laadstroom: 2.000 mA,
Capaciteit: 7.800 mAh.
Gewicht: 220 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie