Qi Powerbank - 5.200 mAh - Grijs

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Qi Powerbank - 5.200 mAh - Grijs Capaciteit: 5.200 mAh
Qi Powerbank - 5.200 mAh - Grijs
Qi Powerbank - 5.200 mAh - Grijs
   
Merk: ZENS - ZEPP02G00,
Aansluiting: USB micro Female,
Extra: 2x USB A laadpoorten,
Afmetingen: 79 x 25 x 79 mm,
Laadstroom: 2.000 mA,
Capaciteit: 5.200 mAh.
Productcode: 2258726
voorraad: 2
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 21,95
€ 28,95 € 21,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 2258726
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 21,95
Meer informatie over dit product

De ZENS Qi powerbank 5.200 mAh is een apparaat waarmee draadloos een USB-apparaat opgeladen kan worden. U heeft hier geen stopcontact voor nodig. Het is wel belangrijk dat uw smartphone met deze technologie overweg kan. Er zijn wel Qi-hoesjes te koop die u om uw smartphone kan doen zodat de deze draadloos is op te laden, maar niet elke mobiele telefoon is hier voor geschikt. Kan uw smartphone wel met Qi overweg, dan is het slechts een kwestie van deze op de opgeladen powerbank te leggen om hem op te laden. U hoeft dan niet in de weer met een USB-kabel. Heeft uw telefoon deze technologie niet en kan er ook geen Qi-hoesje omheen, dan kunt u de telefoon ook gewoon via een USB-kabel koppelen.

Opladen

Dit doet u door de ene zijde van de USB-kabel, met de micro-USB-connector, in uw smartphone te steken. Uiteraard is het ook mogelijk om met deze powerbank een tablet, e-reader of bijvoorbeeld een digitale camera op te laden. De andere zijde van de USB-kabel, die met de grotere USB-A-connector, steekt u in de powerbank. Die zal op deze manier de functie van het stopcontact overnemen en beginnen met opladen. Dit zal hij doen met een laadstroom van 2000 mA. De blauwe Led lampjes geven aan van hoeveel stroom de powerbank nog is voorzien,

5200 mAh

Met de ZENS Qi powerbank 5.200 mAh kunt u een gemiddelde smartphone twee keer helemaal opladen. Dit komt door de capaciteit van 5200 mAh. Hoe hoger de capaciteit, hoe vaker u een toestel met een volle powerbank kunt opladen. Een gemiddelde tablet kunt u met deze capaciteit, als u geluk heeft, een enkele keer volledig opladen, maar de kans is groter dat dit iets minder zal zijn. Wilt u dit toestel dus vooral gebruiken om grotere USB-apparaten als een tablet op te laden? Dan raden we u een powerbank aan met een grotere capaciteit. We verkopen deze powerbank ook met een capaciteit van bijvoorbeeld 7800 mAh en 10.400 mAh.

Als extra optie kan je deze powerbank makkelijk draadloos opladen thuis of op je werk of bij een Qi draadloze laad hotspot,

Aansluiting: USB micro Female,
Extra: 2x USB A laadpoorten,
Afmetingen: 79 x 25 x 79 mm,
Laadstroom: 2.000 mA,
Capaciteit: 5.200 mAh.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie