Qi Auto Powerbank - 5.200 mAh - Zwart

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Qi Auto Powerbank - 5.200 mAh - Zwart Capaciteit: 5.200 mAh
Qi Auto Powerbank - 5.200 mAh - Zwart
Qi Auto Powerbank - 5.200 mAh - Zwart
   
Merk: ZENS - ZECC02B,
Extra: Met anti-slip mat,
Ingang: USB micro Female,
Laadstroom: 1.000 mA,
Capaciteit: 5.200 mAh.
Productcode: 2258724
leverbaar: 23
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 49,99Aantal 10-49: € 48,24Aantal 50-249: € 43,99Aantal 250+: € 39,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2258724
Meer informatie over dit product

Met de ZENS Qi auto powerbank 5.200 mAh bent u altijd verzekerd van een volle smartphone- of tabletaccu zodat u er weer de hele dag tegenaan kunt. Deze kunt u overal in uw auto plaatsen, bijvoorbeeld onder uw radio, op de achterbank, in uw dashboardkastje of onder uw armleuning. Hij is voorzien van een antisliplaag en werkt met een ingebouwde batterij zodat u geen stopcontact nodig heeft. Het toestel werkt draadloos, dus het is slechts een kwestie van uw smartphone op het apparaat met antislip laag leggen en deze zal worden opgeladen. Vanwege de antisliplaag blijft uw toestel goed liggen, ook als u hem in uw auto gebruikt. De laadstroom is 1000 mA (milliampère) en de capaciteit is 5200 mAh (milliampère-uur). De regel is dat hoe hoger de mAh-waarde is, hoe vaker u uw toestel met een opgeladen powerbank kunt opladen en hoe hoger de laadstroom, hoe meer energie de powerbank tot zich kan nemen. De powerbank zelf laadt u op via de meegeleverde USB-kabel.

Werking

De werking spreekt redelijk voor zich. De eerste stap is het opladen van de powerbank zelf door middel van de USB-kabel. Deze kunt u bijvoorbeeld in uw laptop steken en de andere zijde in de powerbank. Op deze manier zal de ingebouwde accu worden opgeladen. Vervolgens kunt u hem gebruiken om uw smartphone of andere USB-apparaten mee op te laden. Dit kan zowel draadloos, door uw telefoon op de powerbank te leggen en deze via inductieopladen op te laden, of via een USB-kabel. De powerbank zelf kan zowel via een stroomkabel van stroom worden voorzien als via een USB-kabel.

Welke smartphones zijn geschikt?

De ZENS Qi auto powerbank 5.200 mAh is in principe voor elke smartphone te gebruiken, of dat nu een Samsung, iPhone of een andere smartphone is, mits u gebruikmaakt van de USB-kabel om het toestel op te laden. Wilt u uw smartphone draadloos opladen, dan is het belangrijk dat uw smartphone overweg kan met de zogeheten Qi-technologie. Dit is een technologie die inmiddels steeds meer nieuwere smartphones bezitten.

Ben jij veel onderweg maar wil je er wel zeker van zijn dat je telefoon altijd is opgeladen?
Dan is de ZENS Wireless Car Charger Anti-Slip Battery Mat een ideale uitkomst,
Dit is namelijk een autolader met anti-slip functie en kun je overal in de auto plaatsen,
Je plaatst de autolader gemakkelijk onder je radio of bijvoorbeeld onder je armleuning,
De oplader heeft zelfs een ingebouwde batterij zodat je de autolader mee kunt nemen en je je smartphone overal draadloos kunt opladen,
Zo dient de autolader ook als powerbank, ideaal dus!

Extra: Met anti-slip mat,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: Draadloos,
Laadstroom: 1.000 mA,
Capaciteit: 5.200 mAh.
Gweicht: 150 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie