Hanger met laadkabels

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Hanger met laadkabels Inclusief karabijn sluiting voor hanger
Hanger met laadkabels
Hanger met laadkabels
   
Merk: ThumpsUp! - Tassel,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2a: USB Micro Male,
Aansluiting 2b: Lightining Male,
Spanning: 5 Volt,
Kabellengtes: 8 cm,
Inclusief karabijn sluiting voor hanger.
Productcode: 1674647
leverbaar: 13
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1674647
Meer informatie over dit product

De ThumpsUp! Tassel hanger met laadkabels is een handig en stijlvol product. Het is een (sleutel)hanger waar een aantal kabeltjes aan vastzit waarmee u een USB-apparaat zoals uw mobiel met een powerbank verbindt. Het zwarte hangertje is aan een tas of aan de sleutels vast te maken. In de eerste plaats lijkt het een normale sleutelhanger, maar als u vervolgens goed kijkt dan ziet u dat er verschillende USB-kabels aan zitten. Het product weegt daarbij slechts 60 gram, dus u heeft er geen last van als u het eenmaal aan uw tas of sleutelbos heeft hangen. De kabel is geschikt voor een spanning tot 5 volt. Maar wat kan het nu precies?

Verschillende aansluitingen

Aan de ThumpsUp! Tassel hanger met laadkabels zitten verschillende kabels waarmee u bijvoorbeeld uw smartphone kunt opladen als u onderweg bent en eventjes geen stopcontact tot uw beschikking heeft. Er zit zowel een mannelijke USB-A-aansluiting, een mannelijke micro-USB-aansluiting en een mannelijke Lightning-aansluiting aan. Vervolgens is het slechts een kwestie van de desbetreffende kabels in de juiste poorten steken en uw smartphone zal worden opgeladen.

Gadget

Het hangertje heeft een totale lengte van 8 centimeter en valt daardoor ook niet al te erg op. De kleur van de slierten is zwart en het deel waarmee u de hanger aan bijvoorbeeld een tas of sleutelbos kunt bevestigen is goudkleurig. Zoekt u nog een grappig, handig en betaalbaar cadeautje als accessoire bij een powerbank of mobieltje? Dan is deze hanger van het merk ThumpsUp! een product om in overweging te nemen.

Merk: ThumpsUp! - Tassel,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2a: USB Micro Male,
Aansluiting 2b: Lightining Male,
Spanning: 5 Volt,
Kabellengtes: 8 cm,
Inclusief karabijn sluiting voor hanger,
Kleur: Zwart.

Bij dit product is geen powerbank bijgeleverd.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie