Powerbank - 10.400 mah - Wit

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Powerbank - 10.400 mah - Wit Capaciteit: 10.400 mAh
Powerbank - 10.400 mah - Wit
   
Merk: Silicon Power - P101,
Extra: Met zaklampfunctie,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: 2x USB A Female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 10.400 mAh.
Productcode: 1632473
voorraad: 198
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,95Aantal 10-49: € 14,43Aantal 50-249: € 13,16Aantal 250+: € 11,96
€ 14,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1632473
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 14,95
Meer informatie over dit product

De Silicon Power P101 powerbank 10.400 mAh is een handige, betaalbare en krachtige powerbank om al uw USB-apparaten mee op te laden. Hier heeft u geen stopcontact of stroomstekkers voor nodig. Het enige dat u hoeft te doen is het apparaat in kwestie met een USB-kabel aan de opgeladen powerbank te koppelen. Vervolgens zal deze zijn werk beginnen te doen en wordt uw tablet, smartphone, GoPro, muziekspelers en elk ander USB-apparaat, opgeladen. Hiermee is het tevens mogelijk om meerdere USB-apparaten tegelijkertijd op te laden.

Meerdere apparaten tegelijkertijd opladen

Omdat de Silicon Power P101 powerbank 10.400 mAh twee vrouwelijke USB-A-poorten heeft, is het dus mogelijk om bijvoorbeeld zowel uw tablet als smartphone gelijktijdig van nieuwe energie te voorzien. Dit scheelt u tijd. Maar het komt niet alleen door de twee vrouwelijke USB-poorten dat u twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Koppel bijvoorbeeld uw smartphone en tablet, allebei met een USB-kabel en de apparaten zullen allebei worden opgeladen.

Capaciteit van de batterij

Dit wordt namelijk mede mogelijk gemaakt door de grote capaciteit van deze powerbank van het merk Silicon Power. Deze heeft namelijk een capaciteit van maar liefst 10.400 mAh. Dit is de afkorting voor milliampère-uur. De algemene regel is dat hoe hoger de mAh-waarde is, hoe vaker u een toestel met een opgeladen powerbank kunt opladen. Als deze waarde te laag is, is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een tablet volledig op te laden, omdat een tablet meer energie nodig heeft dan een kleinere smartphone. Twee apparaten tegelijkertijd vraagt nóg meer van de powerbank, maar met een capaciteit van 10.400 mAh, en een laadsnelheid van 2100 mA hoeft u zich geen zorgen te maken dat dit klusje niet tot een goed einde wordt gebracht.

Samsung batterij

De Power P101 introduceert het gebruik van de Samsung batterij, die zorgt voor zeer hoge kwaliteit en prestaties. De hoge capaciteit van 10400 mAh biedt meer dan 800 laadcycli, perfect voor actieve gebruikers van smartphones en tablets onderweg. Hij is ontworpen met 2.1A output, om hoge oplaadsnelheden te leveren; twee keer zo snel als één met 1A output. De Power P101 is uitgerust met vier beveiligingen waaronder OVP (Over-Voltage Protection), UVP (Under-Voltage Protection), OCP (Over-Current Protection) en SCP (Short-Circuit Protection) en biedt dus een hogere veiligheid en duurzaamheid. Bovendien is de De Power P101 uitgerust met een intelligente, ingebouwde LED-indicator, die de gebruikers in één oogopslag de oplaadstatus kan aangeven. Daarnaast bevat de P101 een zaklamp-ontwerp, dat kan dienen als een gewoon verlichtingsapparaat.

Capaciteit: 10400 mAh,
Afmetingen: 102 x 86 x 25 mm,
Gewicht: 233 gram,
2 apparaten tegelijk opladen,
2.100 mA output die sneller opladen mogelijk maakt,
Samsung batterijen,
10-seconden energiebesparende modus,
4-niveau Led-indicator om de laadstatus te laten zien,
Zaklamp-design,
Veiligheidsbescherming van OVP, UVP, OCP en SCP,
FCC, CE, en BSMI goedgekeurd en RoHS-compliant.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie