Powerbank - 9000mAh - Zwart

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
POWERplus Sephia - Solar USB Powerbank - Lader Oplader Mobiele Telefoon met POWERplus Sephia - Solar USB Powerbank - Lader Oplader Mobiele Telefoon met LED Licht Strip - Hoge capaciteit
 Powerbank - 9000mAh - Zwart
 Powerbank - 9000mAh - Zwart
 Powerbank - 9000mAh - Zwart
 Powerbank - 9000mAh - Zwart
 Powerbank - 9000mAh - Zwart
 Powerbank - 9000mAh - Zwart
   
Merk: Powerplus - Sephia,
Extra: Met zonne-energie,
Ingang: USB A Female,
Uitgang: USB A Female, Micro USB, Lightning,
Laadsnelheid: 1500 mA,
Capaciteit: 9000 mAh.
Productcode: 1595965
voorraad: 5
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 99,95
€ 119,89 € 99,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1595965
Meer informatie over dit product

De POWERplus Sephia is een van de meest geadvanceerde solarladers op de markt. De Sephia beschikt over een interne batterij van maar liefst 9.000 mAh. De Sephia beschikt over een 1.25W zonnecel; hierdoor kan de interne batterij in direct zonlicht worden geladen. De Sephia heeft een geintegreerde USB kabel met micro USB uitgang. Dankzij de IPhone 5/6 connector die tevens is ingebouwd, kan de Sephia ook IPhones en Ipads opladen. De Sephia heeft 2 USB uitgangen. 1 met een vermogen van 1A voor mobiele telefoons en een met een vermogen van 2A voor tablets en Ipads. Daarnaast beschikt deze topper uit het POWERplus assortiment over een ingebouwde LED lichtstrip; deze geeft een krachtig licht en is ook ideaal voor bijv. op de camping, hiking, boot etc. De ingebouwde display met blauw backlight geeft de resterende capaciteit van de batterij weer, de laadstroom bij zowel opladen als ontladen.

Ingang: USB AFemale,
Uitgang: USB A Female, Micro USB, Lightning,
Laadsnelheid: 1500 mA,
Capaciteit: 9000 mAh.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,99 € 22,95
Klantenservice & Informatie