Powerbank - 2.000 mAh

Momenteel helaas uitverkocht
Ingang: USB A female,
Uitgang: Zie 'meer informatie',
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 2.000 mAh,
Extra: Met zonne-energie.
Productcode: 1595927
€ 79,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1595927
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 79,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De POWERplus Cobra Solar powerbank is een voorziening om uw mobiele telefoon mee op te laden. Het handige aan dit model is dat hij op zonne-energie werkt door middel van een grote en sterke zonnecel van 1,76 watt. Door deze 2 à 3 uur in de zon te leggen wordt het apparaat volledig opgeladen. Dit is natuurlijk ideaal als u veel buiten bent en dan niet de beschikking heeft over stroom of een USB-poort om mee op te laden. Leg de zonnecel eventjes in de zon, of bevestig hem bijvoorbeeld op uw fiets of rugzak, en koppel er de powerbank aan om deze op te laden. Vervolgens kunt u met deze opgeladen accu uw telefoon opladen.

Hoe vaak een smartphone opladen?

Dit opladen van uw smartphone gebeurt bij de POWERplus Cobra Solar powerbank met een capaciteit van 2000 mAh. Hiermee kunt u een gemiddelde smartphone ongeveer een enkele keer volledig opladen. Daarna zult u de powerbank zelf weer moeten opladen door middel van de zonnecel of door hem aan een USB-poort te koppelen. Wilt u dat uw volledig opgeladen powerbank uw smartphone meerdere keren kan opladen? Of wilt u er bijvoorbeeld een tablet mee opladen? Kies dan een exemplaar met een hogere capaciteit. Want hoe hoger de capaciteit van het product, hoe vaker u een telefoon volledig kunt opladen.

Ingangen

Met dit product kunt u verschillende soorten smartphones opladen zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. Dit kan handig zijn op een camping, tijdens een festival, tijdens een autorit of in het OV. Vaak heeft u dan namelijk niet de beschikking over een (vrij) stopcontact en kunt u zodoende uw smartphone niet meer opladen. Met dit product lost u dit probleem op. De ingang betreft een USB-A-poort. Er zitten verschillende uitgangen op zoals een mini-USB-ingang, een vrouwelijke USB-A-poort, een iPhone 30 pin-ingang, een Samsung-connector en een Nokia small pin-ingang.

Specificaties

Capaciteit2.000 mAh
ExtraMet zonne-energie
IngangUSB A female
Laadsnelheid1.000 mA
UitgangZie 'meer informatie'
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie