Powerbank - 2.500 mAh - Rood

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: König - KNPB2500RE,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 2.600 mAh.
Productcode: 1531635
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 6,99
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1531635
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De König powerbank 2.500 mAh rood is een handzaam toestel dat u door zijn afmetingen en vorm overal in kunt stoppen, bijvoorbeeld in uw rugzak, aktetas, schoudertas, broekzak, handtas of jaszak. Hij heeft de vorm van een soort kegel en is rood van kleur. Dit toestelheeft een micro-USB-ingang en een USB-A-uitgang. Heeft u liever een andere kleur powerbank? Bekijk dan de zwarte, roze of blauwe variant.

Capaciteit

Met een volledig opgeladen König powerbank 2.500 mAh rood kunt u ongeveer één keer uw smartphone volledig opladen, of een aantal keer een klein beetje. Als de powerbank eenmaal leeg is, moet u deze opnieuw opladen. Dit doet u door deze met een USB-kabel aan bijvoorbeeld uw laptop of pc te koppelen. Na een paar uur zal het toestel weer volledig zijn opgeladen en kunt u deze weer gebruiken om uw smartphone, zonder stopcontact, op te laden. De laadsnelheid van het apparaat is 1 ampère (1000 mA), wat te laag is om er bijvoorbeeld een tablet of camera mee op te laden omdat hier meer energie voor nodig is. Dat is wel een punt om rekening mee te houden, als u besluit om deze powerbank aan te schaffen. Maar een smartphone is er dus wel volledig mee op te laden en het merk van de telefoon maakt daarbij niets uit.

Gebruik

Het is ons allemaal een keer overkomen: tijdens het reizen komen we erachter dat de accu van onze telefoon leeg is. Wat nu? Als u al uw oplader mee heeft, is de kans groot dat er geen stopcontact aanwezig is. Met deze powerbank kunt u dat probleem volledig oplossen. Hiermee heeft u geen stopcontact nodig om uw mobiele telefoon op te laden. Het enige dat u hoeft te doen is de powerbank met een USB-kabel aan uw telefoon te koppelen en het toestel zal worden opgeladen.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie