Powerbank - 5.000 mAh - Blauw

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Powerbank - 5.000 mAh - Blauw Capaciteit: 5.000 mAh
 Powerbank - 5.000 mAh - Blauw
 Powerbank - 5.000 mAh - Blauw
 Powerbank - 5.000 mAh - Blauw
 Powerbank - 5.000 mAh - Blauw
 Powerbank - 5.000 mAh - Blauw
 Powerbank - 5.000 mAh - Blauw
   
Merk: König - KNPB5000BU,
Extra: Met zaklampfunctie,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 5.000 mAh.
Productcode: 1531628
voorraad: 319
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 10,95Aantal 10-49: € 10,57Aantal 50-249: € 9,64Aantal 250+: € 8,76
€ 10,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1531628
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 10,95
Meer informatie over dit product

Onderweg uw smartphone opladen doet u eenvoudig met de König powerbank 5.000 mAh blauw. Met een capaciteit van 5000 mAh kunt u uw smartphone gemiddeld twee keer volledig opladen. Het is tevens mogelijk om er bijvoorbeeld uw digitale camera mee op te laden. Dit gaat allemaal op dezelfde manier, namelijk met een USB-kabel. Een extra handigheidje is de zaklampfunctie op dit toestel waarmee u uw omgeving kunt verlichten. Het apparaat is blauw van kleur, maar als u liever een andere kleur prefereert, dan is dat ook mogelijk, want we hebben het ook in het zwart, roze en wit.

Wanneer gebruiken?

U kunt de König powerbank 5.000 mAh bijvoorbeeld gebruiken tijdens het reizen van en naar uw werk. Vaak is er dan geen stopcontact in de buurt en als uw smartphone op dat moment leeg is, kunt u deze niet opladen. Met dit toestel lost u dit probleem simpel en elegant op. Simpel omdat het opladen van uw smartphone met de powerbank slechts een kwestie is van beide apparaten met een USB-kabel verbinden. Elegant omdat de powerbank er stijlvol en modern uitziet. Maar het apparaat is niet alleen handig onderweg, want u kunt hem uiteraard tevens thuis, op reis of op kantoor gebruiken. Op deze manier heeft u altijd een volle smartphone accu en kunt u er dus mee blijven doen wat u altijd doet.

Veilig

Deze powerbank van het merk König is veilig te gebruiken, omdat hij nooit te warm zal worden bij gebruik, beschermd is tegen kortsluiting en uw telefoon nooit overbelast. Plug de USB-kabel dus met een gerust hart in uw smartphone en de powerbank en laat het apparaat uw mobiele telefoon veilig opladen. Uiteraard wordt deze veiligheid tevens gegarandeerd als u de powerbank zelf oplaadt, door hem aan uw pc of laptop te koppelen met een USB-kabel.

Extra: Met zaklampfunctie,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 5.000 mAh,
Kleur: Blauw.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie