Powerbank - 5.000 mAh - Roze

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: König - KNPB5000PI,
Extra: Met zaklampfunctie,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 5.000 mAh.
Productcode: 1531627
€ 10,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1531627
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 10,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de König powerbank 5.000 mAh roze wordt het opladen van een smartphone of digitale camera, als er geen stopcontact in de buurt is, een eenvoudig klusje. Plug de mannelijke USB-A-connector van een USB-kabel in de powerbank en de mannelijke micro-USB-connector in uw smartphone. Met een volledig opgeladen powerbank, kunt u ongeveer tweemaal een smartphone volledig opladen. De powerbank zelf laadt u simpel op door deze, met een USB-kabel, te koppelen met de USB-poort van een laptop of pc. Na een aantal uur zal het toestel volledig zijn opgeladen en kunt u deze weer gebruiken om mee op te laden.

Handige extra’s

Het handige aan deze powerbank is dat deze een vrij hoge capaciteit heeft van 5000 mAh. Hiermee laadt u uw smartphone gemiddeld twee keer helemaal op. Een ander handig iets is de zaklampfunctie op het apparatuur. Hiermee kunt u uw omgeving verlichten als u bijvoorbeeld het lichtknopje niet kunt vinden, of de weg terug naar uw tent op de camping. Een ander praktisch iets is het handzame formaat van dit apparaat en zijn lichte gewicht. Hierdoor is hij eenvoudig overal mee naar toe te nemen.

Ideaal voor onderweg, op kantoor of thuis

De König powerbank 5.000 mAh roze is ideaal om onderweg te gebruiken, omdat u dan dus geen stopcontact nodig heeft om uw apparatuur mee op te laden, maar hij is net zo geschikt om thuis, op school of op kantoor te gebruiken. We kunnen ons bijvoorbeeld een situatie voorstellen waarbij u fijn in de bibliotheek zit te studeren, samen met een heleboel andere studenten. Omdat het druk is, en u zelf iets te laat naar de bibliotheek bent gegaan, zijn alle stopcontacten inmiddels bezet. Met deze powerbank is het dan mogelijk om toch uw smartphone op te laden. Houdt u niet van roze? Dan hebben we hem ook in het zwart, blauw en wit.

Specificaties

MerkKönig - KNPB5000PI
ExtraMet zaklampfunctie
IngangUSB micro Female
UitgangUSB A Female
Laadsnelheid1.000 mA,
Capaciteit5.000 mAh
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie