Powerbank - 5.000 mAh - Zwart

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Powerbank - 5.000 mAh - Zwart Capaciteit: 5.000 mAh
 Powerbank - 5.000 mAh - Zwart
 Powerbank - 5.000 mAh - Zwart
 Powerbank - 5.000 mAh - Zwart
 Powerbank - 5.000 mAh - Zwart
 Powerbank - 5.000 mAh - Zwart
 Powerbank - 5.000 mAh - Zwart
   
Merk: König - KNPB5000BL,
Extra: Met zaklampfunctie,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 5.000 mAh.
Productcode: 1531625
voorraad: 17
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 10,95Aantal 10-49: € 10,57Aantal 50-249: € 9,64Aantal 250+: € 8,76
€ 10,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1531625
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 10,95
Meer informatie over dit product

Met de König powerbank 5.000 mAh zwart haalt u een krachtig, betaalbaar apparaat in huis dat u kunt gebruiken om bijvoorbeeld onderweg uw smartphone mee op te laden, als er even geen stopcontact aanwezig is. Koppel het met een USB-kabel aan uw smartphone en het toestel zal worden opgeladen. De powerbank zelf laadt u eenvoudig op via dezelfde USB-kabel, maar dan plugt u de andere zijde in uw laptop of pc. Na een tijdje zal het toestel weer volledig zijn opgeladen en kunt u deze weer gebruiken. Het heeft verder een handige zaklampfunctie als u in een donkere ruimte vertoeft en verder alleen dit apparaatje op zak heeft.

Tweemaal een smartphone volledig opladen

Deze König powerbank 5.000 mAh zwart heeft een capaciteit van 5000 mAh. Hiermee is het mogelijk om, mits de lader zelf volledig is opgeladen, een smartphone twee keer volledig op te laden. Met een beetje geluk, afhankelijk van uw smartphone, is het zelfs mogelijk om uw mobiel tweeënhalf keer op te laden. Dus stel dat u van en naar uw werk reist met de trein en erachter komt dat u vergeten bent om uw smartphone volledig op te laden, dan is het dus mogelijk om uw telefoon op de heenreis een keer volledig op te laden en op de terugreis, en dat alles met één volle powerbank.

USB

Het opladen van de powerbank zelf, en het opladen van uw smartphone door middel van deze powerbank, gebeurt allebei met een USB-kabel. De ene zijde van deze kabel heeft een mannelijke USB-A-connector en de andere zijde een kleinere micro-USB-connector. Afhankelijk van uw doel plugt u deze kabel in uw mobiel, om deze op te laden, of in uw laptop of pc, om de powerbank op te laden. Dit werkt allemaal snel en veilig.

Extra: Met zaklampfunctie,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 5.000 mAh,
Kleur: Zwart.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie