Powerbank - 5.200 mAh - Grijs

Momenteel helaas uitverkocht
Powerbank - 5.200 mAh - Grijs Capaciteit: 5.200 mAh
 Powerbank - 5.200 mAh - Grijs
 Powerbank - 5.200 mAh - Grijs
   
Merk: Sweex - SWSTONE2,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 5.200 mAh.
Productcode: 1531620
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1531620
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Sweex Stone powerbank 5.200 mAh is een krachtige en elegante powerbank waarmee u eenvoudig uw smartphone, digitale camera, e-reader of tablet on-the-go kunt opladen, zonder dat u hier een stopcontact voor nodig heeft. Het werkt allemaal snel, veilig en gemakkelijk. Het is namelijk slechts een kwestie van het USB-apparaat met een normale USB-kabel aan de opgeladen powerbank te koppelen. Deze zal vervolgens het andere digitale apparaat opladen en dat zonder dat er maar één stopcontact aan te pas komt. Dit maakt dit apparaat ideaal om mee te nemen in de trein, de bus, het vliegtuig of in elke andere situatie waarbij er niet altijd een stopcontact aanwezig is.

Hoge snelheden

De Sweex Stone powerbank 5.200 mAh heeft met 5200 mAh een grote capaciteit. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld een smartphone tweemaal volledig op te laden alvorens de powerbank zelf opgeladen dient te worden. Dus in theorie kunt u uw smartphone op de heenweg naar uw werk helemaal opladen en op de terugweg, zonder dat u de powerbank zelf aan een USB-poort hoeft te koppelen. Met een laadsnelheid van 2100 mA zal het opladen van het apparaat zelf ook snel gaan. Dit doet u door de micro-USB-connector van een USB-kabel in de powerbank te pluggen en de USB-A-connector van dezelfde kabel in een vrije USB-poort van een laptop of pc te steken. Het volledig opladen duurt vervolgens relatief kort.

Reisgenoot

Dit is de ideale reisgenoot om mee te nemen op reis en onderweg, omdat u hiermee dus geen stopcontact nodig heeft om bijvoorbeeld uw smartphone of tablet op te laden. Of u gebruikt hem gewoon thuis, op school of op uw werk; dat is uiteraard ook mogelijk.

Powerbank,
Merk: Sweex,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 2.100 mA,
Capaciteit: 5.200 mAh,
Kleur: Grijs.
Gewicht: 135 g.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie