Powerbank - 2.600 mAh - Grijs

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Sweex - SWSTONE1,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 2.600 mAh.
Productcode: 1531618
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,99Aantal 10-49: € 9,64Aantal 50-249: € 8,79Aantal 250+: € 7,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1531618
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Sweex Stone powerbank 2.600 mAh is een elegante powerbank waarmee u eenvoudig bijvoorbeeld uw smartphone kunt opladen, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. Het is slechts een kwestie van uw smartphone met een USB-kabel aan het toestel te koppelen. Op deze manier zal de accu van uw mobiele telefoon worden opgeladen. Dit is handig in situaties waarin geen stopcontact in de buurt is, bijvoorbeeld in de bus, trein, het vliegtuig of in de auto. U hoeft alleen een volle powerbank mee te nemen en u heeft altijd een volle smartphone om foto’s en video’s te maken, om uw geliefde op te bellen, om te Whatsappen dat u wat later bent of om filmpjes op YouTube of Netflix te kijken.

Hoe werkt het?

Het opladen van de Sweex Stone powerbank 2.600 mAh, en het opladen van uw smartphone of ander USB-apparaat door middel van deze powerbank, doet u simpel met één en dezelfde USB-kabel. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat de ene kant van de kabel een micro-USB-connector heeft en de andere kant een USB-A-connector. Afhankelijk van uw doel plugt u de USB-kabel vervolgens in uw smartphone en de powerbank, om de mobiele telefoon op te laden, of in uw laptop of pc en de powerbank om deze laatste zelf van energie te voorzien.

Design

De grijze en handzame lader die wel wat wegheeft van een luxe brillenkoker, heeft ongeveer 3 uur nodig om zelf volledig op te laden. Dit doet u dus door de powerbank met een USB-kabel in een USB-poort van een computer te pluggen. Als hij weer helemaal vol is, kunt u weer eventjes vooruit. Het apparaat heeft een capaciteit van 2600 mAh, wat betekent dat u uw smartphone ongeveer één keer van 0% naar 100% kunt opladen. Let er bij de aankoop wel op dat u hiermee niet draadloos via de Qi-technologie kunt opladen. U heeft dus altijd een kabel nodig om dit te bewerkstelligen.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie