Powerbank - 10.000 mAh

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Powerbank - 10.000 mAh Extra: Met geïntegreerde Micro USB kabel
Powerbank - 10.000 mAh
   
Ingang: Micro USB B,
Uitgang: USB A female,
Laadsnelheid: 2.400 mA,
Capaciteit: 10.000 mAh,
Extra: Met geïntegreerde Micro USB kabel.
Productcode: 1427452
voorraad: 32
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 16,99
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1427452
Meer informatie over dit product

Een redder op het moment dat er even geen stopcontact in de buurt is of als dit bezet is: de Goobay powerbank 10.000 mAh. Dit is een toestel met veel capaciteit dat het mogelijk maakt om al uw USB-apparatuur van nieuwe energie te voorzien. U kunt dan denken aan mp3-spelers, smartphones, tablets, GoPro’s of (digitale) camera’s. Het is dus eigenlijk een externe batterij. We raden onze klanten altijd aan om hun powerbank zo snel mogelijk weer op te laden, als deze leeg is.

10.000 mAh

In de beschrijving van powerbanks staat altijd een mAh-waarde. Dit is de afkorting voor milliampère per uur en deze waarde zegt iets over hoe vaak een USB-apparaat, door een volle powerbank, opgeladen kan worden. Technisch gezien betekent het hoe lang een batterij een bepaalde hoeveelheid aan stroom kan geven. Dit betekent dus dat hoe hoger deze mAh-waarde is, hoe vaker u bijvoorbeeld uw smartphone kunt opladen voordat de powerbank zelf opgeladen dient te worden. Met een capaciteit van 10.000 mAh, de capaciteit van deze witte Goobay powerbank 10.000 mAh, is het bijvoorbeeld mogelijk om een gemiddelde smartphone vier keer helemaal op te laden.

Altijd een USB-kabel bij de hand

Het fijne aan dit apparaat is de geïntegreerde USB-kabel. Deze kunt u onderaan de powerbank vastklikken als u deze niet nodig heeft, en juist losklikken als u wel een mobiel apparaat wilt opladen. Aan de ene zijde van deze groene USB-kabel zit een micro-USB-connector en aan de andere zijde een USB-A-connector. Deze kunt u gebruiken om zowel de powerbank zelf als het mobiele apparaat in kwestie mee aan de powerbank te koppelen. U heeft op deze manier altijd een USB-kabel tot uw beschikking. Let er alleen wel op dat dit een kort kabeltje is.

2 USB-poorten voor het gelijktijdig opladen van mobiele apparaten
10,0 Ah accucapaciteit voor het volledig opladen tot vijf smartphones of kleine apparaten
2.0 A ingangsstroom voor het snel opladen van de PowerBank
met 2x 2,0 A levert voldoende vermogen voor smartphones
geïntegreerde USB-oplaadkabel met een micro-USB-aansluiting
LED-status
Gewicht: 240 gram.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie