Powerbank - 2.600 mAh - Zwart

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Powerbank - 2.600 mAh - Zwart Capaciteit: 2.600 mAh
 Powerbank - 2.600 mAh - Zwart
 Powerbank - 2.600 mAh - Zwart
 Powerbank - 2.600 mAh - Zwart
   
Merk: Goobay - 44876,
Extra: Met zaklampfunctie,
Aantal lampjes:: 1 Led,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 2.600 mAh.
Productcode: 1422373
voorraad: 1.049
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1422373
Meer informatie over dit product

In het donker uw USB-apparatuur opladen was nog nooit zo makkelijk als met de Goobay powerbank met zaklamp 2.600 mAh. Deze heeft namelijk een handige zaklamp die werkt met led-lichtjes. Het apparaat heeft zelf een capaciteit van 2600 mAh, dat is genoeg om een gemiddelde smartphone ongeveer één keer helemaal op te laden. Daar bedoelen we mee van 0% tot 100%. Een tablet kunt u er ook mee opladen, maar aangezien dit soort apparaten veel meer energie nodig hebben, is het niet mogelijk om met een volle powerbank een tablet volledig op te laden. Maar een aantal extra procentjes aan batterij kunt u uw tablet hiermee wel geven. Dit kan net het verschil zijn tussen de film af kunnen kijken of net niet.

Opladen zonder stopcontact

Het handige aan de Goobay powerbank met zaklamp 2.600 mAh, maar eigenlijk aan alle powerbanks, is dat deze fungeert als een externe mobiele batterij voor verschillende apparaten. U kunt deze dan opladen zonder stopcontact. Dit toestel neemt namelijk de functie van het stopcontact volledig over. Eenmaal opgeladen kunt u uw smartphone of andere USB-apparaten met een USB-kabel koppelen aan de powerbank. Na een tijdje zal uw smartphone weer volledig zijn opgeladen. Er komt op deze manier dus geen stopcontact aan te pas. Dit is ideaal als u vaak reist met het openbaar vervoer, op de camping of tijdens een festival; stuk voor stuk situaties waarin soms geen stopcontact(en) aanwezig zijn.

Qi-technologie niet ondersteund

Het is wel van belang om te beseffen dat u met deze powerbank niet draadloos uw apparatuur kunt opladen. U zult dus altijd een USB-kabel nodig hebben om verbinding te maken tussen het desbetreffende USB-apparaat, bijvoorbeeld een smartphone of muziekspeler, en deze powerbank. Maar verder doet deze powerbank precies wat u van een powerbank kunt verwachten en u krijgt er dus ook een handige zaklamp-functie bij zodat u altijd licht heeft in het donker.

Led Zaklamp met powerbank functie,
Met deze compagnon tast u nooit in het donker en is een lege smartphone accu geen probleem,

Eigenschappen:
- Extra: Met zaklampfunctie,
- 4 Lichtinstellingen: 100%, 50%, Flitsen, SOS,
- Aantal Led's: 1x 1 Watt,
- Bereik: ~30 meter,
- Lichtsterkte: 110-120 lumen,
- Inclusief oplaadkabel,

Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 2.600 mAh,
Afmetingen: Ø 23 x 111 mm,
Kleur: Zwart.
Gewicht: 64 gram.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie