Powerbank - 2.600 mAh - Zwart

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Powerbank - 2.600 mAh - Zwart Capaciteit: 2.600 mAh
 Powerbank - 2.600 mAh - Zwart
 Powerbank - 2.600 mAh - Zwart
 Powerbank - 2.600 mAh - Zwart
   
Merk: Goobay - 44876,
Extra: Met zaklampfunctie,
Aantal lampjes:: 1 Led,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 2.600 mAh.
Productcode: 1422373
leverbaar: 1.433
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,95Aantal 10-49: € 8,64Aantal 50-249: € 7,88Aantal 250+: € 7,16
€ 8,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1422373
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 8,95
Meer informatie over dit product

In het donker uw USB-apparatuur opladen was nog nooit zo makkelijk als met de Goobay powerbank met zaklamp 2.600 mAh. Deze heeft namelijk een handige zaklamp die werkt met led-lichtjes. Het apparaat heeft zelf een capaciteit van 2600 mAh, dat is genoeg om een gemiddelde smartphone ongeveer één keer helemaal op te laden. Daar bedoelen we mee van 0% tot 100%. Een tablet kunt u er ook mee opladen, maar aangezien dit soort apparaten veel meer energie nodig hebben, is het niet mogelijk om met een volle powerbank een tablet volledig op te laden. Maar een aantal extra procentjes aan batterij kunt u uw tablet hiermee wel geven. Dit kan net het verschil zijn tussen de film af kunnen kijken of net niet.

Opladen zonder stopcontact

Het handige aan de Goobay powerbank met zaklamp 2.600 mAh, maar eigenlijk aan alle powerbanks, is dat deze fungeert als een externe mobiele batterij voor verschillende apparaten. U kunt deze dan opladen zonder stopcontact. Dit toestel neemt namelijk de functie van het stopcontact volledig over. Eenmaal opgeladen kunt u uw smartphone of andere USB-apparaten met een USB-kabel koppelen aan de powerbank. Na een tijdje zal uw smartphone weer volledig zijn opgeladen. Er komt op deze manier dus geen stopcontact aan te pas. Dit is ideaal als u vaak reist met het openbaar vervoer, op de camping of tijdens een festival; stuk voor stuk situaties waarin soms geen stopcontact(en) aanwezig zijn.

Qi-technologie niet ondersteund

Het is wel van belang om te beseffen dat u met deze powerbank niet draadloos uw apparatuur kunt opladen. U zult dus altijd een USB-kabel nodig hebben om verbinding te maken tussen het desbetreffende USB-apparaat, bijvoorbeeld een smartphone of muziekspeler, en deze powerbank. Maar verder doet deze powerbank precies wat u van een powerbank kunt verwachten en u krijgt er dus ook een handige zaklamp-functie bij zodat u altijd licht heeft in het donker.

Eigenschappen:
- Extra: Met zaklampfunctie,
- 4 Lichtinstellingen: 100%, 50%, Flitsen, SOS,
- Aantal Led's: 1x 1 Watt,
- Bereik: ~30 meter,
- Lichtsterkte: 110-120 lumen,
- Inclusief oplaadkabel,
- Ingang: USB micro Female,
- Uitgang: USB A Female,
- Laadsnelheid: 1.000 mA,
- Capaciteit: 2.600 mAh,
- Afmetingen: Ø 23 x 111 mm,
- Kleur: Zwart.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie