Powerbank - 2.500 mAh - Blauw

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Sweex - KNPB2500BU,
Extra: Met zuignap,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB A Female,
Laadsnelheid: 1.000 mA,
Capaciteit: 2.500 mAh.
Productcode: 1396744
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 6,99
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396744
Meer informatie over dit product

Heeft u een powerbank nodig, waarmee u uw smartphone ongeveer één enkele keer volledig kunt opladen, dan is de Sweex powerbank met zuignap 2.500 mAh blauw perfect. Hij is helderblauw van kleur en heeft verder een zuignap. Handig, omdat u op deze manier dit toestel overal op kunt plakken. Een ander voordeel is het formaat, deze is namelijk 9,5 cm bij 2,4 cm bij 3 cm groot. Tel daar het gewicht van slechts 70 gram bij op, en u heeft een reisvriendelijke oplossing in handen voor de lege accu van al uw USB-apparatuur. U gebruikt hem om uw smartphone mee op te laden, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft.

Poorten

Dit doet u door middel van een USB-kabel. De ene zijde, met een USB-A-connector, plugt u bovenin, in de grote ingang. De andere zijde, die met de kleine mini-USB-connector steekt u in uw smartphone. Als de powerbank zelf is opgeladen, wordt uw smartphone vervolgens opgeladen. U heeft hier dus geen stopcontact voor nodig, want de benodigde energie krijgt uw smartphone van de powerbank. Na één keer uw mobiele telefoon helemaal te hebben opgeladen, moet de powerbank zelf weer van nieuwe energie worden voorzien. Dit doet u eenvoudig met dezelfde USB-kabel, alleen ditmaal steekt u de kleinere mini-USB-connector in de powerbank en de grotere USB-A-connector in een vrije USB-poort van bijvoorbeeld uw pc of laptop. Na een aantal uur zal het apparaat weer volledig zijn opgeladen en kunt u deze weer gebruiken.

Telefoonstandaard

De Sweex powerbank met zuignap 2.500 mAh blauw heeft een zuignap. Hiermee kunt u hem overal op plakken en kunt u deze dus vrijwel niet kwijtraken. Een ander handigheidje hieraan is dat u deze zuignap kunt gebruiken om een soort telefoonstandaard te creëren. Bevestig de zuignap eenvoudig aan de achterzijde van uw telefoon en uw smartphone zal rechtop blijven staan waardoor u bijvoorbeeld beter naar video’s op Netflix of YouTube kunt kijken.

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie