Powerbank - 8.000 mAh - Zwart

Vandaag besteld, dinsdag in huis
8000 mAh Powerbank - Zwart Laadstroom: 2000 mA
 Powerbank - 8.000 mAh - Zwart
 Powerbank - 8.000 mAh - Zwart
   
Merk: Goobay - Slim,
Extra: Met geïntegreerde kabel,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB micro Male,
Laadsnelheid: 2.000 mA,
Capaciteit: 8.000 mAh.
Productcode: 1393649
voorraad: 3.659
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,95Aantal 10-49: € 14,43Aantal 50-249: € 13,16Aantal 250+: € 11,96
€ 14,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1393649
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 14,95
Meer informatie over dit product

Het handige aan deze Goobay Slim powerbank 8.000 mAh is dat er een geïntegreerde kabel aan zit. Aan de ene zijde van deze groene kabel zit een micro-USB-connector en aan de andere een grotere USB-A-connector. Het is een vrij klein kabeltje, maar als u net uw eigen kabel thuis heeft laten liggen, is het wel ontzettend handig. Deze kabel kunt u aan de onderzijde van de powerbank vastklikken als u deze niet nodig heeft en weer loshalen als u er wel een USB-apparaat mee aan de powerbank wilt koppelen. Op deze manier heeft u altijd een USB-kabel bij de hand om zowel de powerbank zelf als bijvoorbeeld uw tablet of smartphone mee op te laden, en dat zonder een stopcontact.

Geen stopcontact nodig om op te laden

Met de Goobay Slim powerbank 8.000 mAh is het eenvoudig om onder andere uw smartphone of tablet zonder stopcontact op te laden. Een opgeladen powerbank neemt namelijk de functie van een stopcontact volledig over. Als deze eenmaal opgeladen is, kunt u uw USB-apparaat met een USB-kabel koppelen aan dit apparaat. Na een tijdje zal het USB-apparaat weer volledig zijn opgeladen en dat zonder een stopcontact. Dit is handig op momenten dat er geen stopcontact aanwezig is of als ze allemaal bezet zijn. U kunt zo toch uw apparatuur opladen.

Hoge capaciteit en laadsnelheid

U haalt met dit product een apparaat in huis met een hoge capaciteit en een hoge laadsnelheid. De capaciteit is 8000 mAh en de laadsnelheid 2000 mA. Met zo’n hoge capaciteit is het bijvoorbeeld mogelijk om een smartphone ongeveer drie keer van 0% tot 100% op te laden, zonder dat u de powerbank zelf hoeft op te laden. Mits deze zelf helemaal is opgeladen. Dit doet u door hem met een USB-kabel aan een poort van een laptop of pc te koppelen. Na een aantal uur is de powerbank volledig opgeladen en kunt u deze dus gebruiken om er allerlei apparatuur mee op te laden. Geïntegreerde batterij statusdisplay.

Merk: Goobay,
Extra: Met geïntegreerde kabel,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB micro Male,
Laadsnelheid: 2.000 mA,
Capaciteit: 8.000 mAh,
Afmetingen: 138 x 72 x 16 mm,
Gewicht: 180 g,
Kleur: Zwart.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie