USB Micro Kabel

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB Micro Kabel 0,6 meter
   
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
0,6 meter.
Productcode: 1275763
voorraad: 19.686
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,75Aantal 10-49: € 2,65Aantal 50-249: € 2,42Aantal 250+: € 2,20
€ 2,75 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1275763
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,75
Meer informatie over dit product

USB micro kabel in een lengte van 60 cm. Product met rond snoer dat gebruikt kan worden voor het overbrengen van data en als voedingskabel. Het ene uiteinde is voorzien van een A male plug, het andere van een Micro B. Hierdoor kunnen grotere stationaire en mobiele compacte toestellen met elkaar verbonden worden. Communicatie in beide richtingen is mogelijk.

Specificaties

De draaddikte is AWG 28. Een dubbele afscherming van aluminiumfolie en een metalen vlechtwerk houden storende elektromagnetische straling weg bij het signaal. Bij gebruik om gegevens over te zetten is een maximale transfersnelheid tot 480 Mbit/sec mogelijk, uiteraard geheel afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. De RoHS conformiteit garandeert dat de fabrikant voldoet aan de wetgeving omtrent het gebruik van lood, kwik, cadmium, chroom6, PBB’s en PBDE’s bij het artikel.

Controleer goed over welke aansluiting uw huidige navigatiesysteem beschikt.

Kijk verder goed na in welke hoek deze aansluiting zich bevind, soms kan het voorkomen dat u een haakse aanlsuiting nodig hebt daar een rechte niet past of visa versa.

Met deze Micro USB kabel laadt u al uw apparaten met micro USB aansluiting gemakkelijk op,
Denk bijvoorbeeld aan uw smartphone, tablet, maar ook de meeste camera's, draadloze koptelefoons, speakers en tal van andere producten met een Micro USB ingang,
Uiteraard is de kabel ook geschikt om bestanden vanaf het apparaat naar uw laptop of PC over te dragen,

USB A naar USB Micro Kabel B - Zwart,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
Verguld: Nee,
0,6 meter.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie