USB Micro Kabel

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB Micro Kabel 1 meter
   
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
1 meter.
Productcode: 1098239
voorraad: 13.075
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,95Aantal 10-49: € 3,81Aantal 50-249: € 3,48Aantal 250+: € 3,16
€ 3,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1098239
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,95
Meer informatie over dit product

USB micro kabel met een praktische lengte van 1 meter. Geschikt voor snelle tweerichtings dataoverdracht en het opladen van uw mobiele apparaat. De degelijke male pluggen in A en B micro formaat maken het verbinden van twee poorten met deze verschillende maten mogelijk. De Hi Speed typering duidt erop dat een maximale datatransfersnelheid van 480 Mbit/sec gehaald kan worden, als de omstandigheden dit toelaten.

Technische gegevens

De koperen ader heeft een dikte van AWG 28. Voor het afschermen van elektromagnetische invloeden is een dubbele afscherming van aluminiumfolie en vlechtwerk aangebracht. Het ronde snoer heeft een buitenmantel van duurzaam PVC. Dat de fabrikant voldoet aan de wetgeving wat betreft het toepassen van ongewenste stoffen wordt gegarandeerd door de RoHS conformiteit.


Met deze Micro USB kabel laadt u al uw apparaten met micro USB aansluiting gemakkelijk op,
Denk bijvoorbeeld aan uw smartphone, tablet, maar ook de meeste camera's, draadloze koptelefoons, speakers en tal van andere producten met een Micro USB ingang,
Uiteraard is de kabel ook geschikt om bestanden vanaf het apparaat naar uw laptop of PC over te dragen,

USB A naar USB Micro Kabel B - Zwart,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
Verguld: Nee,
1 meter.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie