USB Micro Kabel

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB Micro Kabel 1.8 meter
   
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
1,8 meter.
Productcode: 1054646
voorraad: 14.802
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,95Aantal 10-49: € 4,78Aantal 50-249: € 4,36Aantal 250+: € 3,96
€ 4,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1054646
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,95
Meer informatie over dit product

USB micro kabel met een lengte van 1,8 meter. Voorzien van stevig uitgevoerde pluggen in A en B micro uitvoering, waardoor geschikt om apparaten met deze twee verschillende poorten met elkaar te verbinden. Koppel uw PC aan uw smartphone of laad uw telefoon op met een aparte Universal Serial Bus oplader. Let op, de laadstroom mag maximaal 500 mA bedragen.

Technische details

De basis van dit snoer wordt gevormd door een AWG 28 ader, die ter bescherming tegen elektromagnetische instraling, uitgevoerd is met een dubbele afscherming. Wat inhoudt dat er zowel een aluminium folie als een draadgevlecht om de kern is aangebracht. Het geheel wordt omsloten door een solide PVC buitenmantel. De connectoren zijn zo gevormd dat ze makkelijk vast te houden en te gebruiken zijn.

Wordt o.a. gebruikt voor digitale foto camera's, USB laders, etc.

Maximale belasting: 0.5A

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95 € 24,95
Klantenservice & Informatie