Optische kabel - 2 meter

Vandaag besteld, dinsdag in huis
SPDIF - Optische Kabel 2 meter
   
Type: Kunststof - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink male,
Aansluiting 2: Toslink male,
2 meter.
Productcode: 1297729
voorraad: 2.704
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,59Aantal 10-49: € 3,46Aantal 50-249: € 3,16Aantal 250+: € 2,87
€ 3,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1297729
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,59
Meer informatie over dit product

Een optische kabel wordt gebruikt voor het overbrengen van geluid naar een versterker of geluidsinstallatie. Als er geen gebruik gemaakt wordt van HDMI, waarbij video en geluid beide over hetzelfde kanaal worden verzonden, dan is voor het verzenden van de audio een aparte kabel nodig. Dit kan met een optische kabel. Hiervoor moeten de apparaten die met elkaar verbonden moeten worden wel allebei een passende aansluiting bezitten. Een kabel van dit type is een dun snoer dat voorzien is van glasvezel. De Goobay AVK 220-200 heeft een lengte van 2 meter en verbindt voor een aantrekkelijke prijs uw apparaten met elkaar.

Technische eigenschappen

Een andere benaming voor een snoer van dit soort is Toslink. De Goobay AVK 220-200 is voorzien van twee Toslink male stekkers aan beide uiteinden. Het snoer kan daarmee worden aangesloten op een female aansluiting. Dit product heeft een lengte van 2 meter en is voorzien van een mantel van kunststof. Deze mantel beschermt het signaal dat tussen de apparaten verzonden wordt.

Gebruik

Een optische kabel wordt gebruikt voor het aansluiten van apparaten voor het overbrengen van geluid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van glasvezel die in de kern verwerkt is. De Goobay AVK 220-200 is geschikt voor het overbrengen van audio in S/P DIF. S/P DIF staat voor Sony/Philips Digital Interface Format en wordt voornamelijk gebruikt om audiosignalen van DVD spelers, CD spelers, MiniDiscs of geluidskaarten over te brengen naar een versterker of een geluidsinstallatie. Andere audioformaten dan S/P DIF worden niet ondersteund bij het gebruik van dit type kabels. Dit zijn audioformaten als Dolby True HD, DTS, HD Master Audio en LCPM. Gebruik maken van dit product kan eenvoudig door de Toslinkstekkers in de daarvoor bestemde aansluitingen te plaatsen. Deze zijn herkenbaar aan de achterzijde van de apparaten die u wilt aansluiten aan het rode licht van een ledlamp.

Overige informatie

Als u van plan bent om dit product van Goobay te gebruiken voor het aansluiten van audio, dan hebt u daarnaast waarschijnlijk ook een verbinding nodig voor het overbrengen van video. Bij Allekabels kunt u natuurlijk verschillende soorten videokabels kopen die u in combinatie met een optische verbinding kunt gebruiken. Dit product van Goobay heeft een lengte van 2 meter en is zo ontworpen dat audiodata met de beste kwaliteit kunnen worden overgebracht.

Optische kabel,
Type: Kunststof - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink Male,
Aansluiting 2: Toslink Male,
2 meter.

Andere producten in deze categorie
Thermometer Thermometer € 12,99 € 7,99
Klantenservice & Informatie