Optische kabel - 2 meter

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Optische Kabel 2 meter
   
Type: Kunststof - Enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink male,
Aansluiting 2: Toslink male,
2 meter.
Productcode: 1162715
voorraad: 1.551
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1162715
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 6,99
Meer informatie over dit product

Met de Delock optische kabel 2 meter is het verbinden van uw mediabox, dvd-speler, blu-ray speler of televisie aan bijvoorbeeld uw boxen, soundbar of versterker een kwestie van plug-and-play. Met deze kabel worden de audiosignalen van het ene apparaat versterkt afgespeeld op het andere apparaat. Aan allebei de zijdes van deze optische audiokabel zit een mannelijke Toslink-aansluiting. De kabel die gemaakt is van een duurzaam soort kunststof heeft verder een totale lengte van 2 meter, dus u heeft genoeg vrijheid om uw twee apparaten iets verder van elkaar af te kunnen zetten zonder dat u last krijgt van een te korte audiokabel. Kortom, zoekt u een betaalbare, simpele en kwalitatieve oplossing om een digitaal audiosignaal versterkt af te spelen op een ander apparaat? Dan is deze audiokabel van het merk Delock het product dat u daarbij kan helpen.

Wat is een Toslink-aansluiting?

De twee connectoren aan allebei de uiteinden van de Delock optische kabel 2 meter heten Toslink-connectoren. Dit zijn kleine ronde aansluitingen die zorgen voor een digitaal audiosignaal van het ene apparaat naar het andere. Toslink is niet de enige benaming voor dit soort aansluitingen, want ze staan ook bekend als S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format) optische aansluitingen.

Een digitaal audiosignaal

Met deze optische audiokabel is het dmogelijk om een digitaal audiosignaal vanuit bijvoorbeeld uw televisie, blu-ray speler of mediabox, naar onder andere een versterker, soundbar, homecinema-systeem of boxen te laten lopen. Dit gaat gemakkelijk, want het is slechts een kwestie van de audiokabel in de juiste poort te steken. U hoeft op deze manier dus niet in de weer te gaan met splitters of analoge tulpstekkers. Het voordeel van digitaal is dat het geluid altijd goed te horen is en helder is van toon. Daarnaast heeft u geen last van andere elektrische signalen en van storingen. Dit verhoogt het kijkplezier aanzienlijk.

Optische kabel, Toslink naar Toslink,
Optische Kabel,
Toslink Male naar
Toslink Male,
Verguld,
2 meter.

Andere producten in deze categorie
Computer cleaningset € 8,99 € 6,99
Klantenservice & Informatie