Optische kabel - 1 meter

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Optische Kabel 1 meter
   
Type: Kunststof - Enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink male,
Aansluiting 2: Toslink male,
1 meter.

Productcode: 1162714
voorraad: 544
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1162714
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Audioapparatuur zoals luidsprekers kunnen op verschillende manieren worden aangesloten. Dit kan onder andere door gebruik te maken van een optische kabel. Hiermee is het mogelijk om een digitaal audiosignaal versterkt door te sturen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een optisch audiosignaal. De aansluitingen op de apparaten die u door middel van deze kabel met elkaar kunt verbinden zijn dan ook voorzien van een rood licht. Met de Delock optische kabel (1 meter) is het mogelijk om apparaten zoals een geluidsinstallatie, een versterker of luidsprekers te koppelen aan de bijpassende aansluiting van een televisie, dvd-speler of ander media apparaat.

Technische eigenschappen

Dit product is aan beide uiteinden voorzien van een zogenoemde Toslinkstekker. Dit zijn male stekkers die bedoeld zijn om gekoppeld te worden aan de female optische aansluitingen van de apparaten die u wilt verbinden. Beide stekkers hebben dezelfde vorm en functies en kunnen gebruikt worden voor de aansluiting op het verzendende of ontvangende apparaat. De Toslink stekkers zijn kleine ronde stekkers met een puntige connector. Deze connector is verguld om ervoor te zorgen dat het signaal met de beste kwaliteit en zo weinig mogelijk storing kan worden doorgezonden.

Overige eigenschappen

De lengte van deze uitvoering is 1 meter. Om ervoor te zorgen dat het signaal dat verzonden wordt ook met de beste kwaliteit ten gehore kan worden gebracht is de Delock optische kabel 1 meter voorzien van een enkelvoudige afscherming. De kern wordt beschermd door een mantel gemaakt van kunststof. De diameter is 5 millimeter. Om gebruik te kunnen maken van dit product moeten de apparaten die met elkaar gekoppeld worden beschikking hebben over een optische aansluiting. De kabel hoeft vervolgens alleen te worden aangesloten op deze poort.

Extra informatie

Het is voor het gebruik van dit product noodzakelijk dat er één apparaat aangesloten wordt voor het verzenden van een digitaal audiosignaal en 1 apparaat gekoppeld wordt voor de ontvangst van het signaal. De Toslinkstekkers die gemonteerd zijn, staan ook bekend als S/PDIF-stekkers. Dit staat voor Sony/Philips Digital Interconnect Format. Doordat er gebruik wordt gemaakt van vergulde connectoren wordt de kwaliteit van het digitale audiosignaal dat moet worden verzonden bevorderd. Dit product is alleen geschikt voor het doorgeven van een optisch digitaal audiosignaal. Voor het doorgeven van een videosignaal moet er gebruik worden gemaakt van andere typen kabels.


Optische kabel, Toslink naar Toslink
Optische Kabel
Toslink Male naar Toslink Male
Verguld
1 meter.
Dikte 5mm

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie