Optische kabel - 1.5 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Optische Kabel 1.5 meter
   
Type: Metaal - Enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink male,
Aansluiting 2: Toslink male,
1.5 meter.
Productcode: 1081236
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,49Aantal 10-49: € 8,19Aantal 50-249: € 7,47Aantal 250+: € 6,79
€ 8,49 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1081236
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De optische kabel 1.5 meter is een audiokabel. U kunt er op een eenvoudige manier allerlei soorten apparaten met elkaar mee verbinden. U kunt dan denken aan blu-ray spelers, televisies, mediaboxen, decoders, dvd-spelers of andere apparaten aansluiten die u kunt aansluiten op bijvoorbeeld uw versterkers of soundbar. Aan allebei de kanten van deze optische kabel zit een mannelijke Toslink-aansluiting. Deze aansluitingen zorgen ervoor dat het digitale audiosignaal van het ene naar het andere apparaat overgedragen kan worden. De audiokabel, die gemaakt is van een stevig soort kunststof met een lange levensduur, heeft een totale lengte van 1,5 meter, dus u heeft genoeg vrijheid om apparaten iets verder van elkaar af te zetten zonder dat u last krijgt van een te korte audiokabel. Let er wel op dat een optische kabel alleen geschikt is om het audiosignaal door te geven. Het videosignaal zal via een andere kabel doorgegeven moeten worden.

Wat zijn Toslink-aansluitingen?

De twee connectoren op deze optische kabel 1.5 meter heten officieel S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format) optische aansluitingen, maar ze worden ook wel Toslink-aansluitingen of optische connectoren genoemd. Hiermee kunnen dus digitale audiosignalen verstuurd worden, zodat u bijvoorbeeld het geluid van uw televisie versterkt af kunt spelen over uw speakers, om maar één van de vele mogelijkheden te noemen.

Digitaal vs. analoog

Met deze optische kabel is het mogelijk om op een digitale wijze audiosignalen te versturen. Hiermee is het dus mogelijk om bijvoorbeeld een dvd-speler op uw homecinemaset aan te sluiten. Op deze manier heeft u altijd goed geluid en dus een optimale kijkbeleving. Het aansluiten van de twee apparaten gaat tevens simpel: steek de ene connector in het ene apparaat en de andere connector in het andere apparaat. Dat is alles. Dit digitale audiosignaal zal daarbij niet verstoord worden door andere elektronische signalen, waardoor u altijd scherp en helder geluid blijft behouden. Dit in tegenstelling tot analoge signalen, die vaak veel gevoeliger zijn voor allerlei storingen, ruis en andere zaken waar u geen last van wilt hebben.

Toslink Male naar Toslink Male,
Verguld,
1.5 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie