Oordopjes

Merk: Pioneer - SE-CH3T-R,
Extra: Volumeregelaar,
Type: Bedraad,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: Jack 3.5mm,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 2935610

80
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2935610
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

De Pioneer SE-CH3T-R oordoppen hebben een opvallend rood accent. Ze blijven goed zitten, omdat het In-Ears zijn. Dit zijn oordopjes die dieper in het oor liggen dan bijvoorbeeld Earbud-oordoppen. Het voordeel hiervan is dat het omgevingsgeluid minder duidelijk hoorbaar zal zijn. Dit is uiteraard ook direct een nadeel, als u ze onderweg wilt gebruiken. Dit is iets om rekening mee te houden. Maar wilt u ze vooral thuis of bijvoorbeeld tijdens het reizen gebruiken, om bijvoorbeeld naar muziek mee te luisteren, dan zijn het prima en betaalbare audiodoppen.

Hoge en lage tonen

Vindt u rood geen leuke kleur? Geen paniek. We verkopen deze oordoppen ook met witte, zwarte en gouden accenten. Zo heeft u altijd oordopjes die passen bij uw outfit en/of persoonlijkheid. Welke kleur u ook kiest, u mag er vanuit gaan dat de geluidskwaliteit van de oordoppen optimaal is. Dit komt door het hoge frequentiebereik van de oordopjes. Deze ligt namelijk tussen de 8 Hz en de 40.000 Hz. Oordopjes met een minimale frequentiewaarde van 8 Hz komen vaker voor, ook in deze prijsklasse. Hiermee zijn de lage bastonen goed en duidelijk hoorbaar. Maar een maximale frequentiewaarde van 40.000 Hz, zeker in deze prijsklasse, is iets dat minder vaak voorkomt. Deze hoge maximale waarde zorgt ervoor dat zeer hoge tonen zonder vervorming en duidelijk te horen zijn.

Zitten lekker

Het maakt Pioneer SE-CH3T-R oordoppen prima speakertjes met een goede geluidskwaliteit en een betaalbare prijs. Daarnaast zitten ze lekker, omdat ze volledig in het oor zitten. Hierdoor blijven ze goed zitten en heeft u minder last van geluiden om u heen. Met de mannelijke 3.5 mm jack-connector is het daarbij eenvoudig om ze te gebruiken. Vrijwel alle smartphones, tablets, muziekspelers en laptops hebben namelijk een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang waar u deze oordoppen op kunt aansluiten. Tel daar het lage gewicht bij op en u krijgt deze goede en fijne oordopjes van het merk Pioneer.

Specificaties

MerkPioneer - SE-CH3T-R
ExtraVolumeregelaar
TypeBedraad
MicrofoonJa
AansluitingJack 3.5mm
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie