Oordopjes

Merk: Panasonic - RP-HS35ME-A,
Extra: Spatbestendig en volumeregelaar,
Type: Bedraad,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: Jack 3.5mm,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 2332517

5
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2332517
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 21,99Aantal 10-49: € 21,22Aantal 50-249: € 19,35Aantal 250+: € 17,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 21,99
Meer informatie over dit product

Met de Panasonic RP-HS35ME-A oordopjes luistert u overal fijn naar audio, of dat nu podcasts, richtingaanwijzingen of liedjes zijn. Met een mannelijke 3.5 mm jack-connector zijn de oordoppen gemakkelijk aan te sluiten, bijvoorbeeld op een laptop, smartphone of tablet. Ze zijn verder blauw van kleur, maar we verkopen ze ook in het wit, geel en zwart. Bekijk daarvoor ons assortiment. Verder werken ze altijd, als het apparaat in kwestie maar een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang heeft. Het is vervolgens slechts een kwestie van inpluggen en luisteren naar uw muziek, een podcast of elk ander audiobestand.

Zitten goed

De Panasonic RP-HS35ME-A oordopjes hebben een beugel waarmee ze altijd goed blijven zitten. Deze beugel dient achterlangs het oor geplaatst te worden. U kunt vervolgens doen wat u wilt, maar de oordoppen blijven op hun plek zitten. Dit maakt ze handig om bijvoorbeeld te gebruiken tijdens het sporten. Als het goed is, beweegt u dan namelijk veel. Met deze doppen kunt u naar uw favoriete muziek blijven luisteren, terwijl u sport. Misschien is dat net het laatste zetje in uw rug om uw persoonlijke record te breken.  Daarnaast zijn het fijne In-Ear-oordoppen. Dit houdt in dat ze volledig in uw gehoorgang zitten waardoor omgevingsgeluid minder hoorbaar is.

Goede bas en hoge tonen

Zowel de lage bastonen als de hoge tonen zijn met deze oordopjes van Panasonic perfect te horen. Het is mogelijk om naar alle soorten muziek te luisteren, van Rock tot aan Techno en alles daartussenin. Deze hoge geluidskwaliteit komt door dit grote frequentiebereik van deze oordoppen. Het bereik ligt namelijk tussen de 10 Hz en de 25.000 Hz. Door het lage minimum van 10 Hertz zijn alle basgeluiden goed te horen en door het hoge maximum van 25.000 Hertz zijn ook de hogere tonen perfect hoorbaar. Zoekt u oordoppen om bijvoorbeeld mee te sporten, dan zijn deze oordoppen van Panasonic een prima keuze.

Specificaties

MerkPanasonic - RP-HS35ME-A
ExtraSpatbestendig en volumeregelaar
TypeBedraad
MicrofoonJa
AansluitingJack 3.5mm
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie