Oordopjes

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: JVC - HA-FX38M-B,
Extra: Volumeregelaar,
Type: Bedraad,
Microfoon: Nee,
Aansluiting: Jack 3.5mm,
Kabellengte: 1 meter.
Productcode: 1625021
€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1625021
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 21,99Aantal 10-49: € 21,22Aantal 50-249: € 19,35Aantal 250+: € 17,59
Meer informatie over dit product

De zwarte JVC HA-FX38M-B oordopjes zijn handige oordoppen die u voor veel verschillende dingen kunt gebruiken. Het enige dat van belang is, is dat het apparaat waar u ze in wilt pluggen de beschikking heeft over een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang. Hier plugt u dan de mannelijke 3.5 mm jack-connector in en u kunt beginnen met luisteren. Het maakt daarbij niet uit naar wat u luistert. Dit kan een leuk liedje zijn, een goede podcast, een film zodat uw omgeving geen last van het geluid heeft, een YouTube-filmpje of een radio-uitzending. Alles zal altijd kraakhelder te horen zijn. We verkopen deze dopjes ook in het wit.

Frequentiebereik tussen 8 en 20.000 Hertz

Dit komt omdat de JVC HA-FX38M-B oordopjes een groot frequentiebereik hebben. In dit geval ligt dit bereik namelijk tussen de 8 en 20K Hertz. Hoe lager het eerste getal bij dit bereik, in dit geval de 8 Hertz, hoe beter en duidelijk u basgeluid zult kunnen horen. Hoe hoger het tweede getal, 20.000 Hertz, des te beter de hoge tonen in de audio te horen zullen zijn. Dit is een belangrijk aspect om in de gaten te houden als u oordopjes, een headset of een koptelefoon wilt aanschaffen. Het frequentiebereik van deze oordopjes van het merk JVC zorgen ervoor dat u het geluid goed en duidelijk kunt horen.

Extra’s

Het handige aan deze specifieke oordoppen is dat er een knopje op de kabel zit waarmee het volume aan te passen is. Op deze manier kunt u het geluidsniveau aanpassen zonder dat u bijvoorbeeld uw iPod of smartphone uit uw broekzak hoeft te halen. Let er alleen wel op dat deze oordopjes geen ingebouwde microfoon hebben. Ze zijn niet geschikt om handsfree mee te bellen. Een ander iets om rekening mee te houden: het zijn In-Ear-oordoppen. Deze zitten volledig in het oor waardoor het omgevingsgeluid vrijwel niet hoorbaar is. Ideaal voor thuis of met openbaar vervoer, iets minder veilig op de fiets.

Specificaties

MerkJVC - HA-FX38M-B
ExtraVolumeregelaar
TypeBedraad
MicrofoonNee
AansluitingJack 3.5mm
Kabellengte1 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie