Oordopjes

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Headphone for iPod and iPhone<br>3,5 mm stereo plug Kabellengte: 1.2 meter
   
Type: Bedraad,
Microfoon: Nee,
Aansluiting: 3.5 mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 1282742
voorraad: 616
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1282742
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

In een goede geluidskwaliteit naar muziek en andere audio luisteren, doet u met deze witte Goobay 42147 In-Ear oordopjes. Aan de ene zijde zitten de twee comfortabele dopjes die altijd goed in de oren blijven zitten. Aan de andere zijde zit de kabel, met een lengte van 1.2 meter, met aan het uiteinde een mannelijke 3.5 mm jack-connector. Hierdoor past hij in vrijwel elke muziekspeler, smartphone en tablet. Als u dus niet de hele dag met een zware koptelefoon op uw hoofd wilt rondlopen of -fietsen, dan zijn deze lichtgewicht dopjes van het merk Goobay een prima, mooi en betaalbaar alternatief.

Hoe werkt het?

Het in gebruik nemen van deze witte Goobay 42147 In-Ear oordopjes spreekt allemaal voor zich. Plug de mannelijke 3.5 mm jack-connector in de audio-ingang van bijvoorbeeld uw iPod, MP3-speler, telefoon, tablet, radio, laptop of ander apparaat dat met audio overweg kan. Het is dus slechts een kwestie van inpluggen en beginnen met luisteren. Let er alleen wel op dat het alleen speakertjes zijn. Dus het is bijvoorbeeld niet mogelijk om ze als microfoon te gebruiken tijdens het bellen en het is ook niet mogelijk om bijvoorbeeld via een knop op de kabel het volume aan te passen of naar het volgende nummer te gaan.

In-Ear

Het zijn verder In-Ear oordopjes. Deze zitten volledig in de gehoorgang. Het voordeel hiervan is dat omgevingsgeluid minder te horen is en dat u dus beter van de muziek, podcast of andere audio kunt genieten. Erom heen zitten rubberen opzetstukjes die ervoor zorgen dat ze perfect in uw oor passen. Deze opzetstukjes kunt u in verschillende maten aanschaffen om ze perfect passend te krijgen. Wilt u liever niet dat u het omgevingsgeluid niet goed meer hoort, bijvoorbeeld op de fiets, dan raden we u zogeheten Earbud-oordopjes aan. Met dit type hoort u het omgevingsgeluid namelijk nog een stuk beter, waardoor ze veiliger zijn in het verkeer. Maar het beste is natuurlijk om helemaal geen oordopjes in te hebben in het verkeer.

stereo headphone voor iPod and iPhone

- 3.5 mm plug
- wit
- kabellengte 115cm

Andere producten in deze categorie
METALEN AFVALBAK - ROND - 75 L € 41,99 € 29,99
Klantenservice & Informatie