Oordopjes

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Type: Bedraad,
Microfoon: Nee,
Aansluiting: 3.5 mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 1075306
voorraad: 165
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1075306
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03Aantal 250+: € 6,39
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

Met deze Velleman mono oortelefoon luistert u via één oor naar al uw audio, of dat nu muziek, video’s of podcasts zijn. Er zit een kabel aan met een lengte van 1,2 meter. Aan het uiteinde van deze kabel zit een mannelijke 3.5 mm jack-connector. Deze plugt u eenvoudig in het apparaat naar keuze, bijvoorbeeld uw smartphone, iPod, tablet of laptop. Na het inpluggen werkt de koppeling direct. Let op: u kunt deze niet gebruiken als microfoon. Het is dus alleen mogelijk om er mee naar audio te luisteren. Verder heeft toestel een diameter van 2 centimeter.

Technische details

De Velleman mono oortelefoon heeft een mannelijke 3.5 jack-connector die u in een audio-ingang dient te steken, waarbij het niet uitmaakt of dit een laptop, smartphone of bijvoorbeeld muziekspeler is. De impedantie is 8 ohm. Impedantie geeft aan wat de elektrische weerstand van het desbetreffende apparaat is. In dit geval betekent dit dat dit toestel een stroomsterkte van 8 ampère oplevert bij een waarde van 1 volt. Verder is de gevoeligheid 103 ± 5dB. Door de kunststofhouder blijft deze Velleman mono oortelefoon tevens altijd goed zitten en hoort u het geluid in elke situatie en omgeving goed.

Frequentie

De frequentierespons ligt tussen de 20 Hertz en de 20.000 Hertz. Hoe lager het eerste getal bij deze frequentierespons, hoe beter u het basgeluid zult horen. Hoe hoger het tweede getal, in dit geval dus de 20.000 Hertz, hoe beter u naar hoge tonen kunt luisteren. Dit zijn enkele zaken om goed rekening mee te houden als u een koptelefoon of oordopjes zoals deze wilt aanschaffen. Zoekt u dus een goede, betaalbare en handige oortelefoon met een goed bereik qua frequentie, dan is deze een goede optie om in overweging te nemen.

Specificaties

TypeBedraad
MicrofoonNee
Aansluiting3.5 mm jack
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie