USB C naar USB A kabel - 3.1 generatie 1 - 0.5 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 5 Gb/s,
Lengte: 0.5 meter.
Productcode: 1391449
voorraad: 1.541
€ 8,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1391449
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

De Goobay USB-C naar USB-A kabel van 0.5 meter (wit) maakt het mogelijk om een apparaat met een traditionele A-aansluiting te koppelen aan een moderne C-aansluiting. Met type C is het mogelijk om, net als met andere USB-typen, data over te dragen en apparaten van voeding te voorzien. Daarnaast kan dit type aansluiting ook gebruikt worden voor het verzenden van een audiosignaal, een videosignaal en het maken van een verbinding in een netwerk. Dit product van Goobay biedt de gebruiker de mogelijkheid om apparaten aan een laptop, smartphone of tablet te koppelen.

Technische eigenschappen

Het snoer beschikt aan beide uiteinden over een male connector. De type-A-stekker is de stekker die op de bekende A-aansluiting kan worden geplaatst terwijl de C-stekker bedoeld is voor de koppeling met een laptop, smartphone of tablet die voorzien is van een dergelijke poort. Het maakt hierbij niet uit of de C-stekker voor input dient of dat de A-stekker dit doet. De Goobay USB-C naar USB-A kabel van 0.5 meter (wit) heeft een mantel gemaakt van wit pvc. Deze mantel beschermt de kern tegen storingen zodat het overdragen van data en gegevens zonder verlies van kwaliteit of snelheid kan verlopen.

Overige specificaties

Dit artikel maakt gebruik van USB versie 3.0 SuperSpeed+. Hierdoor is het mogelijk om gegevens met een zeer hoge snelheid van 5 Gbit per seconde te verwerken. Dat is een snelheid die 10 keer hoger ligt dan wanneer u gebruik maakt van 2.0. Sluit u dit product aan op een 2.0-aansluiting, dan zal de maximaal haalbare snelheid 480 Mbit per seconde zijn. Voor een 1.1-aansluiting geldt dat er maximaal een snelheid van 12 Mbit per seconde kan worden gehaald. De kabel is ook geschikt voor het opladen van de accu van een smartphone of tablet. Hiervoor geldt dat er een maximaal vermogen van 4,5 watt geleverd kan worden.

Extra informatie

Het is ook mogelijk om de kabel te gebruiken als laadkabel voor een smartphone of tablet in een stopcontact. Om dit mogelijk te maken hebt u een adapter nodig die op netstroom kan worden aangesloten. De connectoren van de beide stekkers zijn niet verguld. Deze kabel is ook verkrijgbaar in andere lengtes en in de kleur zwart via deze website.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid5 Gb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte0.5 meter
KleurWit
MerkGoobay
KeurmerkCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie