USB C naar USB A kabel - 3.1 generatie 1 - 0.5 meter

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 5 Gb/s,
Lengte: 0.5 meter.
Productcode: 1341468
voorraad: 5.146
€ 7,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1341468
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 7,99
Meer informatie over dit product

Razendsnel bestanden overzetten, een mobiel apparaat opladen, verbinding maken met een netwerk of audio- en videosignalen versturen, het is allemaal mogelijk met behulp van een USB-C-aansluiting. Dit type aansluiting is compact en heeft een zeer handige connector. Deze is namelijk zo ontworpen dat deze in elke richting in een bijpassende poort kan worden geplaatst. Smartphones, tablets en moderne laptops zijn dan ook steeds vaker uitgerust met deze multifunctionele aansluiting. Om er toch voor te zorgen dat een apparaat met een traditionele USB-stekker kan worden gekoppeld aan uw apparaat, kunt u gebruik maken van de Goobay USB-C naar USB-A-kabel van 1 meter (zwart).

Technische eigenschappen

Dit product is zeer eenvoudig in gebruik en is voorzien van een C- en een A-stekker. Het heeft een lengte van 1 meter en is voorzien van een mantel van pvc. Deze mantel beschermt de kern van het snoer. De C-connector aan de ene zijde van dit product kan op de C-poort van een mobiel apparaat of laptop worden geplaatst. Dit is een compacte stekker met een breedte van 8.4 millimeter en 2,6 millimeter dikte voor de connector.

Meer eigenschappen

De A-stekker aan het andere uiteinde is geschikt voor de koppeling van het apparaat met de bijpassende bekende aansluiting. Deze kabel kan gebruikt worden om een signaal te verzenden van de A-stekker in de richting van het apparaat dat aan de C-stekker gekoppeld is en andersom. De Goobay USB-C naar USB-A-kabel van 1 meter (zwart) beschikt over versie 3.0 voor SuperSpeed dataoverdracht. Het is met behulp van dit product mogelijk om gegevens met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde te verwerken als er gebruik wordt gemaakt van een poort die versie 3.0 ondersteunt.

Handig om te weten

Deze kabel kan ook worden aangesloten op aansluitingen die gebruikmaken van versie 2.0 of 1.1. De dataoverdracht zal voor 2.0 dan maximaal 480 Mbit per seconde zijn en voor 1.1 maximaal 12 Mbit per seconde. Voor het opladen van de accu van een smartphone of tablet kan de kabel een vermogen leveren van maximaal 4,5 watt. De connectoren die aan deze 1 meter lange kabel zijn gemonteerd zijn niet verguld.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid5 Gb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte0.5 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Hangslot - 3delig
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 6,99
€ 3,99
Vandaag besteld, maandag in huis
Klantenservice & Informatie