BasicXL WC10 - Wandklok - Ø 30 cm

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Type: Analoog,
Materiaal: Kunststof en glas,
Kleur: Wit,
Voeding: 1x AA-batterij (excl.),
Afmeting: Ø 30 cm.
Productcode: 1217428
voorraad: 237
€ 9,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1217428
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,99Aantal 10-49: € 9,64Aantal 50-249: € 8,79Aantal 250+: € 7,99
Meer informatie over dit product

De BasicXL wandklok 30 centimeter is een degelijke, duidelijke en stijlvolle klok die jou de mogelijkheid geeft om op elk moment van de dag de tijd af te lezen. Deze is eenvoudig te gebruiken en werkt op een batterij. Met een oogje aan de achterkant kan dit product aan de muur worden opgehangen op elke gewenste plek.

Technische eigenschappen

Deze BasicXL werkt op batterijen. Voor de voeding van de BasicXL wandklok 30 centimeter wordt er gebruikgemaakt van een AA batterij. Deze wordt niet meegeleverd met het product en moet apart worden aangeschaft. De batterij is eenvoudig te plaatsen in de daarvoor bestemde aansluiting aan de achterkant. Zodra deze geplaatst is, kan de juiste tijd worden ingesteld. Dit kan gedaan worden door aan het knopje voor het instellen van de uren en minuten te draaien.

Overige eigenschappen

Zodra het toestel op de juiste tijd staat, kan deze aan een haakje worden opgehangen. Hiervoor beschikt de BasicXL wandklok 30 centimeter over een handig oogje. Dit product is gemaakt van kunststof en de wijzerplaat wordt beschermd door glas. De kleuren zijn overigens zilver en de wijzerplaat is wit. Dit product heeft een breedte en een hoogte van 30 centimeter. Als het aan de muur wordt opgehangen, dan heeft de klok een diepte van 4,5 centimeter, het gewicht is 841 gram. De klok is voorzien van een grote en een kleine wijzer en maakt gebruik van een rode secondewijzer.

Extra informatie

Dit artikel kan alleen gebruikt worden met een AA batterij. Dit wordt niet bij het product geleverd. Het plaatsen gaat zeer eenvoudig. Hiervoor dient het klepje van het batterijvakje te worden verwijderd zodat de batterij geplaatst kan worden. Dit kan slechts op één manier waarbij de plus en min pool op de juiste manier moeten worden gekoppeld. Het ophangen van de klok aan het oogje aan de achterkant kan met een schroef of een haakje dat aan de muur is bevestigd. De klok heeft een duidelijke wijzerplaat met grote cijfers.

Specificaties

TypeAnaloog
MateriaalKunststof en glas
KleurWit
Voeding1x AA-batterij (excl.)
AfmetingØ 30 cm
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie