Filter

 
Productcode: 1206359
Specificaties
Voedingsadapter - Apple
TypeNetstroom aansluiting
MerkApple - MagSafe
Vermogen Maximaal85 Watt
Spanning in100-240V 50-60Hz
Universele AC / DC Adapter

De Apple PortableMagSafe-lichtnetadapter van 85 watt is voorzien van de MagSafe Connector - een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel loskomt als er teveel druk op komt te staan. Deze helpt tevens voorkomen dat de kabel na verloop van tijd gaat rafelen of slijten. Daarnaast helpt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker juist insteken zodat er snel een goede aansluiting tot stand komt.

Als de aansluiting eenmaal stevig vast zit,licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op;het oranje licht duidt erop dat het draagbare apparaat wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading.

De adapter is bedoeld als beste reisgezel en is slim ontworpen met een gelijkstroomkabel die netjes om zichzelf heen wikkelt. Deze lichtnetadapter laadt de lithium-polymeerbatterij terwijl de computer uit staat of in sluimerstand. U kunt de adapter blijven gebruiken om uw Macbook van energie te voorzien, ook al zit er geen accu in uw Macbook.

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 3-5 dagen levertijd
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.052.800+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie