Gaming Muismat

Gaming Muismat Afmetingen: 40 x 0,2 x 45 cm,
   
Merk: Asus ROG STRIX Edge,
Materiaal: stof,
Kleur: full colour,
Afmetingen: 40 x 0,2 x 45 cm,
Productcode: 1708142

13
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1708142
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 39,99
Meer informatie over dit product

De Asus ROG STRIX Edge muismat is een goede muismat om mee te gamen, maar hij is ook prima voor alle dagelijkse bezigheden te gebruiken. Het fijne aan deze specifieke muismat is dat hij oprolbaar is. Hierdoor is hij eenvoudig mee te nemen in de tas naar kantoor, school, een gametoernooi ergens in het (buiten)land of naar een gezellige LAN-party met uw beste vrienden. Qua formaat is het een normale muismat. Zo heeft de mat een lengte van 45 centimeter, een breedte van 40 centimeter en een dikte van 0,2 centimeter. Op de voorzijde van de muismat staat een kleurrijke afbeelding van verschillende kleuren neonlichten.

Responsieve tracking

Het oppervlak van de Asus ROG STRIX Edge muismat is naadloos en vlak als een biljartlaken. Hierdoor is het mogelijk om de muis soepel over de muismat heen te bewegen. Daarnaast is de oppervlakte van de muismat vlak als een biljartlaken. Deze naadloosheid zorgt ervoor dat de muis snel en nauwkeurig over de oppervlakte kan glijden, zodat u de volledige controle behoudt over de bewegingen die de muis, en dus de cursor in beeld, moet maken. Het maakt daarbij niet uit of u een mailtje schrijft, een game speelt of iets anders, want de muis reageert door deze muismat van het merk Asus altijd nauwkeurig en snel.

Deze ROG Strix Edge is een grote verticale gaming muismat met een geoptimaliseerd stoffen oppervlak, in full colour print, voor accurate en responsieve tracking voor elke game prestatie,
De muismat heeft een geborduurde rand om rafels te voorkomen en een anti-slip rubberen onderlaag,
Oprolbaar en daarom ideaal om mee te nemen naar elke LAN-party,

Merk: Asus ROG STRIX Edge,
Materiaal: Stof,
Kleur: Full colour,
Afmetingen: 40 x 0,2 x 45 cm,
Oprolbaar.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie