Bluetooth muis - Laser

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Apple - Magic Mouse 2,
Extra: Met multi-touch,
Sensor: Laser,
DPI: 1.300,
Aantal knoppen: 2,
Voeding: Accu.
Productcode: 2333393
€ 109,49 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2333393
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 109,49
Meer informatie over dit product

De Apple Magic Mouse 2 is een van de mooiste computermuizen op de markt, maar met schoonheid alleen red je het natuurlijk niet. Gelukkig zit het met de specificaties van deze muis ook wel snor. Hij werkt door middel van bluetooth, dus u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over een te korte kabel. Het bereik is standaard maximaal 10 meter, dus in theorie kunt u een heel eind van uw toestel af gaan zitten. Dit product werkt met een accu of met batterijen, is verder zwart van kleur en heeft twee knoppen waarmee u veel verschillende dingen kunt.

Meerdere opties

Het handige aan deze zwarte Apple Magic Mouse 2 is dat hij op twee manieren te gebruiken is - op een traditionele manier en op een meer moderne manier. Op de traditionele wijze gebruikt u de twee knoppen op de muis als een normale linker- en rechtermuisknop zoals u dat gewend bent. Als u dus een traditionele gebruiker bent, is dit een ideale manier om op dezelfde manier als altijd te werken. Voor de gebruikers die openstaan voor een meer moderne manier van werken heeft Apple een nieuwe techniek bedacht. De muis verandert dan namelijk in een soort touchscreen waar u, door middel van uw vingers over het gladde oppervlak van de muis, kunt scrollen, navigeren en zelfs swipen.

Werkt draadloos

Dit product werkt met bluetooth om een verbinding tot stand te brengen met uw tablet, smartphone of laptop. Het bereik van bluetooth is standaard 10 meter, dus u kunt ver van het beeldscherm af gaan zitten zonder dat de verbinding wegvalt. Verder is het gebruik eenvoudig. Zet hem met het knopje aan, zet bluetooth aan op uw laptop of tablet of smartphone en er zal direct een verbinding tot stand worden gebracht tussen het apparaat in kwestie.

Specificaties

MerkApple - Magic Mouse 2
ExtraMet multi-touch
SensorLaser
DPI1.300
Aantal knoppen2
VoedingAccu
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie